728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μαθήματα για αρωματικά φυτά στην Κόνιτσα



Ξεκίνησαν στον Δήμο Κόνιτσας τα μαθήματα του προγράμματος κατάρτισης με τίτλο «Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής για την Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στην Παραγωγή και Πώληση Αρωματικών/Φαρμακευτικών Φυτών».

Το πρόγραμμα κατάρτισης συμβάλλει στην προσπάθεια που καταβάλει ο Δ. Κόνιτσας στο πλαίσιο αντιμετώπισης της ανεργίας έχοντας στόχο τη γεωργική ανάπτυξη της περιοχής με την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων στους καταρτιζόμενους οι οποίοι με την ολοκλήρωση, του προγράμματος, θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Τα μαθήματα διεξάγονται στο Γενικό Λύκειο Κόνιτσας, στο ΕΠΑΛ Κόνιτσας και στην αίθουσα τελετών του Δήμου κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 15:00 – 21:00, υπό την επίβλεψη του ΚΕΚ ΟΑΕΔ Ιωαννίνων.

Στο πρόγραμμα διάρκειας διακοσίων εξήντα (260) ωρών συμμετέχουν 25 άτομα και διοργανώνεται, μετά από αίτηση του Δήμου Κόνιτσας, από το ΚΕΚ ΟΑΕΔ Ιωαννίνων.


Μαθήματα για αρωματικά φυτά στην Κόνιτσα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Μαρτίου 19, 2016 Rating: 5 Ξεκίνησαν στον Δήμο Κόνιτσας τα μαθήματα του προγράμματος κατάρτισης με τίτλο «Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής για την Ανάπτυξη της Επιχει...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: