ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Άμεσα στην Ήπειρο το πρώτο "κύμα" προσφύγων.. Ποιοί χώροι ετοιμάζονταιΤην Τετάρτη αναμένεται να φτάσει στην Ήπειρο, το πρώτο κύμα προσφύγων, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην περιοχή.

Οι αρχές και οι φορείς ουσιαστικά έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία από την προηγούμενη βδομάδα καθώς κοινή εκτίμηση είναι όλα θα πρέπει να γίνουν συντεταγμένα.

Μετά την ανακοίνωση του Συντονιστικού Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης, ότι θα δημιουργηθούν τέσσερα Κέντρα Φιλοξενίας στην Ήπειρο, δεν υπάρχει καμία επιπλέον ενημέρωση ούτε για τους χώρους, αλλά ούτε και για τον ακριβή χρόνο έλευσης.

Το σίγουρο είναι ότι τα Κέντρα θα ετοιμαστούν εντός της εβδομάδας, ενώ ασφαλείς πληροφορίες θέλουν από την Τετάρτη τις αφίξεις προσφύγων στην περιοχή.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι πρώτοι χώροι που θα στεγάσουν πρόσφυγες, θα είναι οι έτοιμοι που δεν χρησιμοποιούνται αλλά έχουν όλες τις υποδομές.

Ένας από αυτούς βρίσκεται στο Νομό Ιωαννίνων και ένας δεύτερος στο Νομό Θεσπρωτίας, ενώ στη συνέχεια θα εξεταστεί η δυνατότητα ανάπτυξης σε ανενεργά στρατόπεδα.

Σε πρώτη φάση στην Ήπειρο και στα τέσσερα κέντρα που θα δημιουργηθούν θα φιλοξενηθούν δύο χιλιάδες πρόσφυγες.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]