728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το Καραβάνι της Χαράς στο Κέντρο του Κατσικά



Το Καραβάνι της Χαράς αφού επισκέφθηκε τα κέντρα υποδοχής προσφύγων στην Κόνιτσα στα Δολιανά και στην Φιλιππιάδα, συνεχίζει το ταξίδι του στον Κατσικά.

Την Κυριακή 3/4 στις 4μμ καλλιτέχνες αλλά και εθελοντές θα παίξουν με μικρούς και μεγάλους στο Κέντρο υποδοχής στον Κατσικά.

Στις δύσκολες στιγμές που περνάνε τα προσφυγόπουλα, ο καλλιτεχνικός κόσμος δεν μπορεί να μένει παθητικός θεατής. Πρέπει να σταθεί στο δράμα των συνανθρώπων μας.

Εδώ και κάποιο καιρό έχει ξεκινήσει εθελοντικά από καλλιτέχνες των Ιωαννίνων μια προσπάθεια για τη δημιουργία του «Καραβανιού της Χαράς» με σκοπό αυτό να επισκεφθεί τους πρόσφυγες στα κέντρα υποδοχής. Στο πρόγραμμα των επισκέψεών υπάρχουν παραστάσεις, δρώμενα, συναυλίες, παραμύθια, παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες που θα απευθύνονται κατά κύριο λόγο στα παιδιά.

Ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ντόπιους και ξένους καλλιτέχνες. Ποτέ όμως δεν είναι αρκετοί. Γι’ αυτό όλοι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στηρίξουν αυτή την κίνηση, είτε οργανωτικά, είτε συμμετέχοντας στο καραβάνι.

Τηλ. επικοινωνίας: 6996446021
e-mail: karavanitisharas@gmail.com

Το Καραβάνι της Χαράς στο Κέντρο του Κατσικά Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2016 Rating: 5 Το Καραβάνι της Χαράς αφού επισκέφθηκε τα κέντρα υποδοχής προσφύγων στην Κόνιτσα στα Δολιανά και στην Φιλιππιάδα, συνεχίζει το ταξίδι του...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: