728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ομάδες ΔΙΑΣ σε διπλό ρόλο στα Γιάννινα!



Μία πανευρωπαική πρωτοτυπία αλλά και πρωτοπορία για τις ομάδες ΔΙΑΣ, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων...

Ομάδες σε διπλό ρόλο ουσιαστικά...

Αφενός της καταστολής της εγκληματικότητας και αφετέρου της σωτηρίας ανθρωπίνων ζωών με την χρήση φορητού απινιδωτή.

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ των Ιωαννίνων δεν είναι απλώς εκπαιδευμένοι στην χρήση απινιδωτή, κάτι που συμβαίνει με τις ένστολες υπηρεσίες πανευρωπαϊκά, αλλά διαθέτουν τους δικούς της ένστολους εκπαιδευτές πιστοποιημένους από την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Επειγόντων Περιστατικών και στο εξής στις περιπολίες τους θα φέρουν μαζί τους φορητό απινιδωτή δωρεά τοπικής επιχείρησης.

Η δωρεά από την εταιρεία Βαντώλα έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος που ξεκίνησε η Περιφέρεια Ηπείρου μέσω του οποίου έχουν τοποθετηθεί απινιδωτές σε δημόσια κτίρια και χώρους συνάθροισης πολιτών και έπεται και συνέχεια.

Στην πρωτοπορία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων αναφέρθηκε ο γιατρός Αθανάσιος Κιτσάκος καθώς και ο Διευθυντής Προγράμματος Εκπαίδευσης της Ομάδας ΔΙΑΣ Κώστας Μήτσης, ο οποίος μάλιστα έκανε γνωστό πως θα ακολουθήσει εκπαίδευσης πρώτα όσων αστυνομικών βρίσκονται στους δρόμους για περιπολίες και στην συνέχεια του προσωπικού του Αστυνομικού Μεγάρου.

Το παρόν στην παράδοση του φορητού απινιδωτή έδωσε η νέα ηγεσία της τοπικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Κωνσταντίνος Σκούμας αλλά και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων Γιάννης Βασιλάκος οι οποίοι ευχαρίστησαν για την πρωτοβουλία που μπορεί να σώσει ανθρώπινες ζωές.

Για μια προσφορά της επιχείρησής του στην προάσπιση της δημόσιας υγείας έκανε λόγο ο ιδιώτης που έκανε την δωρεά Παύλος Βαντόλας ενώ στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Ηπείρου που με την συνδρομή των χορηγιών από τους ιδιώτες συμβάλει ώστε η Ήπειρος να αποκτήσει ένα δίκτυο απινιδωτών που μπορούν να σώσουν ζωές αναφέρθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Οδυσσέας Πότσης.

Το παρόν έδωσε και ο ΕΕΣ με τον εκπρόσωπό του Κώστα Ντακαλέτση να κάνει λόγο για ένα σημαντικό πάντρεμα του εξοπλισμού των απινιδωτών με την εκπαίδευση των πολιτών.

Ομάδες ΔΙΑΣ σε διπλό ρόλο στα Γιάννινα! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016 Rating: 5 Μία πανευρωπαική πρωτοτυπία αλλά και πρωτοπορία για τις ομάδες ΔΙΑΣ, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων... Ομάδες σε διπλό ρόλο ουσιαστ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: