728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Παίζουν ποδόσφαιρο για να σώσουν βρέφος έξι μηνών!



Η περιπέτεια που περνά ένα βρέφος μόλις έξι μηνών και η μάχη που καλείται να δώσει για να κερδίσει τη ζωή, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να αφήσει και τους ανθρώπους του αθλητισμού.

Το βρέφος θα πρέπει να μεταβεί άμεσα στην Γαλλία, για εγχείριση σε εξειδικευμένο κέντρο. Πάσχει από επιληπτική εγκεφαλοπάθεια και η οικογένεια του από τα Γιάννινα, χρειάζεται τη στήριξη και την αλληλεγγύη όλων, προκειμένου να κερδίσει την δύσκολη μάχη.

Μία σημαντική πρωτοβουλία για την οικονομική της στήριξη ανέλαβε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου (ΕΠΣΗΠ), ακαδημίες και ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία της περιοχής. Όλοι μαζί διοργανώνουν δύο τουρνουά ποδοσφαίρου και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην οικογένεια του μωρού.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ:

Υπό την αιγίδα της Ενώσεώς μας διοργανώνεται Τουρνουά Ζωής για οικονομική ενίσχυση βρέφους εξι μηνών που χρειάζεται επείγουσα μετάβαση και χειρουργική επέμβαση σε ειδικό Νοσοκομείο της Γαλλίας.

Το Τουρνουά Ζωής θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 19-20/3/2016 στις εγκαταστάσεις του Α.Σ.ΠΗΓΑΣΟΣ Αφών Μηλιώνη με συμμετοχή Ακαδημιών και την Τετάρτη 23/3/2016 στο Ενωσιακό γήπεδο ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΑΝΑΚΤΣΗΣ με συμμετοχή των ομάδων ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ, ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ και Α.Σ.ΠΗΓΑΣΟΣ.

Η τιμή εισόδου είναι 2,00 Ευρώ και όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει οικονομικά ο αριθμός λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ είναι ΙΒΑΝ
GR 2901102610000026135270267

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από την Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ (Χαρ.Τρικούπη 10), Ζαχαροπλαστείο ΔΙΕΘΝΕΣ (Κεντρική Πλατεία), ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, και από τα Σωματεία Α.Σ.ΠΗΓΑΣΟΣ, ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ, ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ καθώς και από τις Ακαδημίες που θα λάβουν μέρος στο Τουρνουά Ζωής.

Παίζουν ποδόσφαιρο για να σώσουν βρέφος έξι μηνών! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2016 Rating: 5 Η περιπέτεια που περνά ένα βρέφος μόλις έξι μηνών και η μάχη που καλείται να δώσει για να κερδίσει τη ζωή, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο....

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: