728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Νεκρή βρέθηκε 59χρονη Πρεβεζάνα μέσα στο σπίτι της. Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα



Νεκρή βρέθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες μια 59χρονη Πρεβεζάνα, μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Λευκαδίτικα σήμερα Παρασκευή(11-3-16) στις 2.30 το μεσημέρι.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε στο νοσοκομείο Πρέβεζας όπου διαπιστώθηκε πως ο θάνατός της είχε επέλθει τρεις τουλάχιστον ώρες νωρίτερα.
Η αστυνομία που επελήφθη διαπίστωσε ότι βρέθηκαν στο σπίτι της κάποιες κηλίδες αίματος και ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, με πιθανότερη εκδοχή όμως να προήλθε ο θάνατός της από παθολογικά αίτια, ενώ αποκλείστηκε η αυτοκτονία.
Το σπίτι σφραγίστηκε μέχρι να ολοκληρωθεί η προανάκριση και να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της. Η γυναίκα έφερε στο μέτωπό της ένα τραύμα, το οποίο όμως ήταν περιποιημένο και προέρχονταν από παλαιότερο χτύπημα.
Η σορός της μετά το νοσοκομείο Πρέβεζας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου θα γίνει νεκροψία και νεκροτομή από τον ιατροδικαστή κ.Βουγιουκλάκη.

Νεκρή βρέθηκε 59χρονη Πρεβεζάνα μέσα στο σπίτι της. Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαρτίου 11, 2016 Rating: 5 Νεκρή βρέθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες μια 59χρονη Πρεβεζάνα, μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Λευκαδίτικα σήμερα Παρασκευή(...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: