728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πάει για τον Απρίλιο του 2017 το αεροδρόμιο Ιωαννίνων!



Και επισήμως πάει για τον Απρίλιο του 2017 η αποπεράτωση των έργων στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Η κατασκευάστρια εταιρία, είχε υποβάλλει σχετικό αίτημα από τις αρχές Φεβρουαρίου και έγινε αποδεκτό από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων.

Η παράταση αυτή δεν είναι η πρώτη και είναι άγνωστο αν θα είναι και η τελευταία.

Από το 2006, όπου ουσιαστικά ξεκίνησαν τα έργα επέκτασης κι εκσυγχρονισμού του αεροδρομίου Ιωαννίνων, μεσολάβησαν πολλές, όπως και μεγάλα διαστήματα διακοπής εργασιών, εξ αιτίας της έλλειψης χρηματοδότησης αλλά και προβλημάτων στις μελέτες και τις αδειοδοτήσεις.

Το σημαντικό σήμερα είναι ότι έχει εκδοθεί η οικοδομική άδεια ενώ ανανεώθηκαν και οι περιβαλλοντικοί όροι.

Για την ολοκλήρωση των έργων, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές, απαιτούνται κονδύλια ύψους έξι περίπου εκατομμυρίων, τα οποία θα πρέπει να προέλθουν από το εξαιρετικά φτωχό πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.

Αυτός θα είναι και ο κρίσιμος παράγοντας από τον οποίο θα εξαρτηθεί η πορεία των εργασιών και εν τέλει η ολοκλήρωσή τους!

Σημειώνεται δε ότι στα έργα αυτά δεν περιλαμβάνεται η τοποθέτηση συστήματος τυφλής προσγείωσης, που σημαίνει ότι ακόμη και με την αποπεράτωσή τους, δεν θα έχουν λυθεί τα σοβαρά προβλήματα του αεροδρομίου.


Πάει για τον Απρίλιο του 2017 το αεροδρόμιο Ιωαννίνων! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2016 Rating: 5 Και επισήμως πάει για τον Απρίλιο του 2017 η αποπεράτωση των έργων στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Η κατασκευάστρια εταιρία, είχε υποβάλλει σχε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: