728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αδελφοποίηση Πάργας-Χουνεντοάρα Ρουμανίας με στόχο τα χρήματα του «ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 2014-2020»



Το atpreveza.gr σας είχε ενημερώσει για την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Πάργας να αδελφοποιηθεί ο Δήμος Πάργας με το Δήμο της Χουνεντοάρα στη Ρουμανία (διαβάστε ΕΔΩ).


Πρόσφατα το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε και την υπογραφή του μνημονίου αδελφοποίησης (δείτε ΕΔΩ), στο οποίο περιλαμβάνεται και η παρακάτω παράγραφος:

«Είναι στη πρόθεσή μας σε συνεργασία με τον Δήμο της Χουνεντοάρα να υποβάλλουμε από κοινού αίτημα χρηματοδότησης στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 2014-2020» και στο Μέτρο 1 που αφορά τις αδελφοποιήσεις πόλεων. Εάν η αίτησή μας εγκριθεί θα υπάρξει επιδότηση για επιλέξιμες δαπάνες δράσεων όπως είναι οι δαπάνες προσωπικού που συνδέονται με τη δράση, οι δαπάνες μετακίνησης και διαμονής συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις , οι δαπάνες επικοινωνίας συνδεδεμένες με τις εκδηλώσεις κλπ.».

Πρόκειται για ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό και ο Δήμος Πάργας στοχεύει να το αποκτήσει.

Αδελφοποίηση Πάργας-Χουνεντοάρα Ρουμανίας με στόχο τα χρήματα του «ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 2014-2020» Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαρτίου 15, 2016 Rating: 5 Το atpreveza.gr σας είχε ενημερώσει για την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Πάργας να αδελφοποιηθεί ο Δήμος Πάργας με το Δήμο της Χουνεν...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: