ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ...ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15:00 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ 28ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ - ΑΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ

Απόλλων Πάργας - Τηλυκράτης Λευκάδας

Απόλλων Πάργας : Ο Απόλλων Πάργας κρατάει την 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα με 60 βαθμούς, μια θέση που θα έχει και στην τελική βαθμολογία απ όπου θα ξεκινήσει τα Play-Off .

Τηλυκράτης Λευκάδας : Ο Τηλυκράτης είναι ο οδηγός της κούρσας του πρωταθλήματος, έχοντας 74 βαθμούς με τους μόνους βαθμούς που έχει χάσει να είναι από 2 ισοπαλίες, αλλά η τιμωρία των -3 βαθμών του στερεί τον τίτλο χωρίς μπαράζ, με τα μάτια και τα αυτιά όλων να είναι στραμμένα στην απόφαση της ΕΠΟ για την έφεση. Επίσης ο Τηλυκράτης θα έχει και τους φιλάθλους του στο πλευρό του καθώς έβαλε λεωφορείο στην διάθεση των Λευκαδιτών που θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα.

Ο Αγώνας του πρώτου γύρου : 2-0 (Υπέρ του Τηλυκράτη)

Συμπέρασμα : Ο Τηλυκράτης έχει δείξει καλύτερα δείγματα ποδοσφαίρου καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς κάτι που φάνηκε και στον πρώτο αγώνα, με την ομάδα της Λευκάδας να μην θέλει να χάσει ούτε μισό βαθμό, καθώς αυτό θα του κόψει τις ελπίδες της Έφεσης για τίτλο χωρίς Μπαράζ. Από την άλλη ο Απόλλων θέλει να κόψει βαθμούς από τον Τηλυκράτη για να γίνουν τα μπαράζ και να διεκδικήσει με όσες δυνάμεις έχει το πρωτάθλημα.

Γήπεδο : Πάργας

Ημέρα : 26/3/2016

Ώρα : 15:00

Διαιτητής : Aλεξανδρόπουλος

Βοηθοί : Κωνσταντίνου - Μαυροκεφάλου


Δείτε όλους τους αγώνες της 28ης αγωνιστικής και τους διαιτητές με ένα κλικ ΕΔΩ

Δείτε την βαθμολογία με ένα κλικ ΕΔΩ


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]