728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τελική επιβεβαίωση ημερομηνίας διεξαγωγής του Mediterranean Surf Contest.




Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η αναμενόμενη πρόγνωση έχει επιβεβαιωθεί κατά μεγάλο ποσοστό και η οριστική ημερομηνία του Mediterranenan Surf Contest οριστικοποιήθηκε για τις 16 Φεβρουαρίου 2016.

Νότιο swell έρχεται από την Αδριατική με κατά προσέγγιση 1.5 με 2 μέτρα κύματα να καταφθάνουν στην περιοχή του Βάλτου στο Κάστρο της Πάργας στο Mediterranean Surf Contest με ευνοϊκούς offshore ανέμους.
wave-forecast


Οι αθλητές έχουν ήδη ενημερωθεί και ετοιμάζεται η τελική λίστα των διαγωνιζόμενων που θα λάβουν μέρος στους αγώνες, ενώ παράλληλα οι κριτές μας βρίσκονται ήδη καθ οδόν για Πάργα.

Ο Δήμος Πάργας έχει κινητοποιηθεί πλήρως εκτελώντας τις τελικές προετοιμασίες του χώρου που θα διεξαχθούν οι αγώνες και όλα κινούνται με γρήγορους ρυθμούς για την εκκίνηση των αγώνων.

Οι αγώνες αναμένονται εντυπωσιακοί καθώς το ύψος του κύματος και η περίοδος του, θα δώσει την δυνατότητα στους αθλητές να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Τρίτη γύρω στις 8:00 το πρωί και θα ολοκληρωθούν με την ανάδειξη των νικητών του 1ου Mediterranean Surf Contest και τις απονομές στο τέλος της ημέρας.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.wbsf.gr/msc καθώς τις προσεχείς ώρες θα ανακοινώνονται πληροφορίες για το event.




Τελική επιβεβαίωση ημερομηνίας διεξαγωγής του Mediterranean Surf Contest. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Φεβρουαρίου 14, 2016 Rating: 5 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η αναμενόμενη πρόγνωση έχει επιβεβαιωθεί κατά μεγάλο ποσοστό και η οριστική ημερομ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: