728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στην Πρέβεζα θα διανυκτερεύσει η Ολυμπιακή Φλόγα-Σκέψεις για να περάσει από το Ρωμαϊκό Στάδιο της Νικόπολης



Στην Πρέβεζα θα διανυκτερεύσει για ένα βράδυ η Ολυμπιακή Φλόγα, η αφή της οποίας θα γίνει στις 21 Απριλίου. Η Τελετή Αφής της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία, ενώ η Λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους θα διαρκέσει επτά ημέρες και η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί στην Οργανωτική Επιτροπή του «Ρίο 2016» στις 27 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
IMG 5820
Η απόφαση για την ένταξη της Πρέβεζας στην Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία και στην πορεία της Φλόγας προς το Ρίο πάρθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο δήμος Πρέβεζας πήρε την απόφαση και ανέλαβε την ευθύνη να φιλοξενήσει την πολυπληθή αποστολή που θα συνοδεύει τη Φλόγα προκειμένου η Ολυμπιακή Φλόγα να διανυκτερεύσει στην Πρέβεζα.
056 02_b


Να θυμίσουμε πως το 2012 η φλόγα είχε φτάσει μέσω της ζεύξης του Ακτίου και της παραλιακής οδού στην Πλατεία Ανδρούτσου και από εκεί λαμπαδηδρόμοι τη μετέφεραν στη Λ. Ιωαννίνων όπου και συνέχισε το ταξίδι της για την Πάργα με αυτοκίνητο. Ωστόσο αυτή τη φορά γίνονται προσπάθειες από το δήμο προκειμένου η διαδρομή να αλλάξει και η Ολυμπιακή Φλόγα να περάσει από τα Αρχαίο Στάδιο της Νικόπολης, θέλοντας να αναδείξει το σημαντικό αρχαιολογικό μνημείο της περιοχής.

Πιθανότερη ημερομηνία για την υποδοχή της Φλόγας στην Πρέβεζα είναι η 21η Απριλίου, ωστόσο ακόμη δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις.



Στην Πρέβεζα θα διανυκτερεύσει η Ολυμπιακή Φλόγα-Σκέψεις για να περάσει από το Ρωμαϊκό Στάδιο της Νικόπολης Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016 Rating: 5 Στην Πρέβεζα θα διανυκτερεύσει για ένα βράδυ η Ολυμπιακή Φλόγα, η αφή της οποίας θα γίνει στις 21 Απριλίου. Η Τελετή Αφής της Φλόγας...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: