728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ: Αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα «Βαθύ» ύστερα από σύγκρουση σε επικίνδυνο σημείο



Η επικινδυνότητα του σημείου που φαίνεται στην κάτω φωτό, στον όρμο «Βαθύ» Πρέβεζας απέναντι από το στρατόπεδο των καυσίμων, έχει επισημανθεί πολλές φορές.
Ατυχώς όμως, κανένας δεν έχει ασχοληθεί ούτε με τη σήμανση της προτεραιότητας ούτε με την διευθέτηση του χώρου στον οποίο έχουν συμβεί πολλά ατυχήματα.
Έτσι ήταν μοιραίο πως μια ακόμη φορά θα συνέβαινε ατύχημα. Και συνέβη σήμερα(8-2-16) χωρίς ευτυχώς να πάρει τραγικές διαστάσεις. Και αυτό γιατί ύστερα από σύγκρουση δύο Ι.Χ. επιβατηγών αυτοκινήτων, το ένα που βλέπετε στην πάνω φωτό και που οδηγούσε κάτοικος της περιοχής, βρέθηκε στη θάλασσα.
Ευτυχώς κάποια σχοινιά από ψαρόβαρκες που ήταν εκεί συγκράτησαν το αυτοκίνητο και δεν βούλιαξε, ενώ η οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά, χωρίς όμως να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.
Πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ούτε η οδηγός του άλλου αυτοκινήτου. Απλά αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά η επικινδυνότητα του σημείου, που μπορεί να κοστίσει και ανθρώπινες ζωές.





ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ: Αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα «Βαθύ» ύστερα από σύγκρουση σε επικίνδυνο σημείο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2016 Rating: 5 Η επικινδυνότητα του σημείου που φαίνεται στην κάτω φωτό, στον όρμο «Βαθύ» Πρέβεζας απέναντι από το στρατόπεδο των καυσίμων, έχει επ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: