728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Επικήρυξαν τον δολοφόνο των ζώων του Παντοκράτορα. Αντιμέτωπος με βαριές ποινές αν συλληφθεί


Εντατικά ασχολείται η αστυνομία με το θέμα της θανάτωσης ζώων με τα δηλητήρια που έριξε ασυνείδητος στην περιοχή του Παντοκράτορα, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο πολλά σκυλιά και γάτες, τα περισσότερα από τα οποία ήταν οικόσιτα.
Με το θέμα ασχολείται και ο ίδιος ο Εισαγγελέας Πρέβεζας Ευάγγελος Μάστακας, ενώ η Φιλοζωική Εταιρία Πρέβεζας επικήρυξε από την πλευρά της με 1000 ευρώ τον δολοφόνο.
Εικάζεται ότι πρόκειται για άτομο που κατοικεί στον Παντοκράτορα και που υλοποίησε ένα σχέδιο που είχε βάλει από καιρό στο μυαλό του.
Αν εντοπιστεί και συλληφθεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με βαριές ποινές και μεγάλα χρηματικά πρόστιμα, καθώς ο νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός σε όσους προβαίνουν είτε σε κακοποίηση είτε σε δολοφονία τέτοιων ζώων.



Επικήρυξαν τον δολοφόνο των ζώων του Παντοκράτορα. Αντιμέτωπος με βαριές ποινές αν συλληφθεί Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Φεβρουαρίου 07, 2016 Rating: 5 Εντατικά ασχολείται η αστυνομία με το θέμα της θανάτωσης ζώων με τα δηλητήρια που έριξε ασυνείδητος στην περιοχή του Παντοκράτορα, με α...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: