728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αξέχαστη η βραδιά που είχαν περάσει οι Πρεβεζάνοι με τον εκλιπόντα Παντελή Παντελίδη



Ήταν 23 Αυγούστου του 2014 όταν οι Πρεβεζάνοι θαυμαστές του είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά τον δημοφιλή και ανερχόμενο τότε τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη στο Nicopolis club.
Sold out σημείωσαν τότε οι κρατήσεις αφού η συμμετοχή του κοινού ξεπέρασε εκείνη τη βραδιά τα 2.000 άτομα. Η Πρέβεζα μάλιστα ήταν ο 10ος και τελευταίος σταθμός της καλοκαιρινής περιοδείας του.
Έτσι, με θλίψη πλέον θα θυμούνται την βραδιά αυτή όσοι συμπατριώτες μας την έζησαν, αφού ο πρόωρος χαμός του καλλιτέχνη που ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί, ήταν η τραγική εξέλιξη μιας ανερχόμενης πορείας.
Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής, διακομίστηκε νεκρός στο Ασκληπιείο Βούλας στης 9:30 το πρωί, ενώ ήδη έγινε η αναγνώριση της σορού του από τον επιχειρηματία του κέντρου διασκέδασης όπου εμφανίζεται και στη συνέχεια ανακοινώθηκε επίσημα.Και τωρα τον λογο εχουν τα κορακια της ενημερωσης που θα κανιβαλλισουν….



Αξέχαστη η βραδιά που είχαν περάσει οι Πρεβεζάνοι με τον εκλιπόντα Παντελή Παντελίδη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016 Rating: 5 Ήταν 23 Αυγούστου του 2014 όταν οι Πρεβεζάνοι θαυμαστές του είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά τον δημοφιλή και ανερχόμενο τότε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: