728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αθλητές που δαμάζουν τα κύματα..ένας θεσμός γεννήθηκε στα νερά του Ιονίου, στην πανέμορφη Πάργα.



Εικόνες που κόβουν την ανάσα.. Αθλητές που δαμάζουν τα κύματα.. Και κάπως έτσι, ένας θεσμός γεννήθηκε στα νερά του Ιονίου, στην πανέμορφη Πάργα.

Είναι Mediterranean Surf Contest που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Εικοσιτέσσερις από τους καλύτερους αθλητές από όλη την Ελλάδα, ταξίδεψαν για να λάβουν μέρος στο contest που διοργανώθηκε από το WBSF και την Sook Board Family με μεγάλο χορηγό το Frulite On The Go.

Η Πάργα υποδέχτηκε τους 24 αθλητές με καλό καιρό και καλές συνθήκες κύματος.




Ο πρώτος γύρος ξεκίνησε με 6 heat. Το κύμα αν και μέτριο εκείνη τη στιγμή, ήταν ικανοποιητικό για την εκκίνηση των αγώνων, σύμφωνα με την απόφαση του head judge.

Όσο τα heat προχωρούσαν στους επόμενους γύρους, το κύμα μεγάλωνε συνεχώς και μαζί του και οι επιδόσεις των surfers, με αποτέλεσμα οι ημιτελικοί και ο τελικός να έχουν τις απόλυτα κατάλληλες συνθήκες επιφυλάσσοντας έναν τελικό αντάξιο της προσδοκίας των αθλητών!

Οι Παργινοί και φίλοι του σέρφ απόλαυσαν ένα μοναδικό θέαμα, παρακολουθώντας τους καλύτερους surfers σε ένα εντυπωσιακό spot.

Αξίζει να σημειωθεί και η επίσκεψη του Λυκείου Πάργας που για εκείνη την ημέρα, οι καθηγητές αποφάσισαν να μεταφέρουν το μάθημα στην παραλία και τα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά αυτό το μοναδικό άθλημα και μάλιστα από του καλύτερους surfers της Ελλάδας.

Η λήξη του 1st Mediterranean Contest έγινε με τις καθιερωμένες απονομές για τους νικητές οι οποίοι έφυγαν με το prize money των €1.000 και πλούσια δώρα από τους χορηγούς.

Οι αγώνες τελέστηκαν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Πάργας που παρείχαν την τεράστια υποστήριξη στη διοργάνωση.

Στις απονομές παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο αντιδήμαρχος Πάργας Γιώργος Βλασίου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πάργας κ. Αναστάσιος Παπανικολάου, οι οποίοι έκαναν τις απονομές στους νικητές, μαζί με τους Νίκο Αθανασίου και Νατάσσα Γεωργίου, εκπροσώπους του WBSF και την Ρενέ Αυλωνίτη, εκπρόσωπο της Sook Board Family.

Mediterranean Surf Contest’s winners:
1st Άλεξανδρος Παππάς
2nd Νικόλας Πλυτάς
3rd Γιώργος Παπανδρέου
4th Παύλος Χειλαδάκης

Τιμητική απονομή έγινε και στον Παργινό Κωστή Γεραλέξη, έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει την ζωή του στην προώθηση του αθλήματος, αλλά και στην Ελισάβετ Μαυράκη, την μοναδική γυναίκα που έλαβε μέρος στο contest, με επιδόσεις που πολλοί άντρες θαύμασαν.



 πηγη:

Αθλητές που δαμάζουν τα κύματα..ένας θεσμός γεννήθηκε στα νερά του Ιονίου, στην πανέμορφη Πάργα. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016 Rating: 5 Εικόνες που κόβουν την ανάσα.. Αθλητές που δαμάζουν τα κύματα.. Και κάπως έτσι, ένας θεσμός γεννήθηκε στα νερά του Ιονίου, στην πανέμορφ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: