728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Οι Πρεβεζάνοι αγρότες στο συλλαλητήριο της Αθήνα

Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα μεγάλο εργατικό - λαϊκό συλλαλητήριο που συγκρότησαν τα μπλόκα των αγροτών και τα εργατικά συνδικάτα της Αττικής, μαζί με άλλους φορείς του κινήματος, που ένωσαν τη γροθιά τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και έστειλαν σαφές μήνυμα:

Πάρτε πίσω το νόμο - λαιμητόμο! 

Με το μαζικό συλλαλητήριο το πρωί του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε η πανελλαδική κινητοποίηση στην Αθήνα, που αποφάσισαν τα δεκάδες μπλόκα της Πανελλαδικής Επιτροπής.

Οι χιλιάδες μικρομεσαίοι αγρότες που μετακινήθηκαν οργανωμένα και συγκροτημένα απ' όλη την Ελλάδα, πήραν το δρόμο προς τα μπλόκα.

Από Δευτέρα κιόλας, αποφασίστηκε να γίνει πλατιά συζήτηση για την επιτυχία της πανελλαδικής κινητοποίησης και τις μορφές κλιμάκωσης του αγώνα, που θα καταληχθούν με συνεννόηση των μπλόκων που συμμετέχουν στην Πανελλαδική Επιτροπή.


ΠΗΓΗ
Οι Πρεβεζάνοι αγρότες στο συλλαλητήριο της Αθήνα Reviewed by Trolleatzis on Κυριακή, Φεβρουαρίου 14, 2016 Rating: 5 Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα μεγάλο εργατικό - λαϊκό συλλαλητήριο που συγκρότησαν τα μπλόκα των αγροτών και τα εργ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: