728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το αεροδρόμιο της Ηπείρου είναι στο Άκτιο!



Αυτό που λίγο πολύ λένε όλοι στους διαδρόμους, αλλά για λόγους τοπικιστικούς ή μικροπολιτικούς, αποφεύγουν να πουν δημόσια, έπραξε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Ηπείρου Χρίστος Παπαβρανούσης...

Έτσι, μεταφέροντας τη θέση του ΤΕΕ, τοποθετήθηκε χωρίς περιστροφές στο θέμα του αεροδρομίου, σημειώνοντας ότι σαφώς θα πρέπει να αναβαθμιστεί, όμως δεν μπορεί το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων να είναι το αεροδρόμιο της Ηπείρου!

Ο κ. Παπαβρανούσης μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς Τίτλο» της Βάσως Γκόρου, στην ΕΡΤ Ιωαννίνων, επεσήμανε ότι τέτοια θέματα δεν αντιμετωπίζονται με τοπικισμούς και εγωισμούς. Πρόκειται για ανάγκες που απαιτούν τις καλύτερες λύσεις.

Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν, το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων θα πρέπει να εξοπλιστεί αλλά δεν είναι δυνατό να γίνει το αεροδρόμιο της Ηπείρου.

«Το αεροδρόμιο της Ηπείρου, της Δυτικής Ελλάδας, είναι αυτό του Ακτίου. Έχει πολύ καλό προσανατολισμό, δεν έχει ομίχλες, δεν έχει βουνά, έχει υποδομή σχεδόν ολοκληρωμένη», τόνισε ο κ. Παπαβρανούσης.

«Μη ξεχνάτε ότι τελειώνοντας η... αιώνια οδός το ταξίδι στην Αθήνα θα είναι 3,5 ώρες. Αυτά τα θέματα δεν είναι θέματα εγωιμού τοπικού αλλά ανάγκες. Τι θα μεταφέρουμε; εμπορεύματα; Μακάρι να είχαμε για να τα μεταφέραμε αεροπορικώς», σημείωσε!

Ο κ. Παπαβρανούσης είχε την τόλμη να πει δημόσια το αυτονόητο... Καλώς ή κακώς το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, και δεν διασφαλίζει αξιοπιστία στις πτήσεις...

Το μοναδικό δρομολόγιο που εξακολουθεί να εκτελείται είναι αυτό από την Αθήνα, το οποίο είναι αμφίβολο αν θα συνεχιστεί να υπάρχει και μετά την ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού.. Άλλωστε η ολοκλήρωση της Εγνατίας ήταν αυτή που οδήγησε στην κατάργηση των πτήσεων από τα Γιάννινα προς τη Θεσσαλονίκη.

Το αεροδρόμιο του Ακτίου, τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται ραγδαία, με πτήσεις από πολλές χώρες της Ευρώπης..

Το ζητούμενο για την Ήπειρο είναι να ολοκληρωθούν έγκαιρα τα οδικά δίκτυα, τα οποία εκμηδενίζουν τις αποστάσεις και κυρίως ο άξονας Πρέβεζας Ιόνιας Οδού, που θα φέρει την Πρέβεζα κοντά στα Γιάννινα και τα Γιάννινα κοντά στο Άκτιο.

Το αεροδρόμιο της Ηπείρου είναι στο Άκτιο! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2016 Rating: 5 Αυτό που λίγο πολύ λένε όλοι στους διαδρόμους, αλλά για λόγους τοπικιστικούς ή μικροπολιτικούς, αποφεύγουν να πουν δημόσια, έπραξε ο Πρόε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: