728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Πάργα στη Στοκχόλμη.. Κατακτά την Σουηδία!



Δυναμικό παρόν, στην έκθεση τουρισμού, αποκλειστικά για την Ελλάδα «GREKLAND PANORAMA MED CYPERN» που γίνεται στη Σουηδία, δίνει η Πάργα, η οποία κερδίζει τις εντυπώσεις με το περίπτερο και την παρουσία της.

Στην έκθεση μετέχει ο Δήμος Πάργας, η Ένωση Ξενοδόχων Πάργας και ο Σύλλογος Εστιατόρων και καφέ μπαρ και ο νέος Εμπορικός Σύλλογος, οι οποίοι κατάφεραν να παρουσιάσουν την περιοχή τους, με έναν απλό και εντυπωσιακό τρόπο.

Πλούσιο υλικό για τις ομορφιές της περιοχής και παράλληλα τα τοπικά προϊόντα, στοιχεία που κατατάσσουν την Πάργα, στην κορυφή των επιλογών εκείνων που επιλέγουν για τις διακοπές τους το Ιόνιο.

Η 3η Grekland Panorama, υλοποιείται με αρκετές καινοτομίες και στοχεύει σε 15 χιλ. επισκέπτες, έναντι 11.000 το 2015 (με 165 εκθέτες από 35 προορισμούς) και 7.000 το 2014.

Είναι, ήδη, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις, όλων των τομέων και αντικειμένων που γίνονται στην Στοκχόλμη.

Η έκθεση υποστηρίζεται από το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ, τον ΣΕΤΕ, το ΞΕΕ, την ΠΟΞ, την ΗΑΤΤΑ και το Ελληνο-Σουηδικό Επιμελητήριο, καθώς επίσης και από τους μεγαλύτερους tour operators που φέρνουν τουρισμό οι οποίοι διαθέτουν και περίπτερα στην έκθεση: TUI, Apollo, Ving, Airtours, Solresor, Tema Resor και Detur.

Ιδιαίτερα πετυχημένη λοιπόν η επιλογή της Πάργας, κυρίως όμως στοχευμένη, σε μία αγορά την οποία μπορεί να κερδίσει.


Η Πάργα στη Στοκχόλμη.. Κατακτά την Σουηδία! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Φεβρουαρίου 13, 2016 Rating: 5 Δυναμικό παρόν, στην έκθεση τουρισμού, αποκλειστικά για την Ελλάδα «GREKLAND PANORAMA MED CYPERN» που γίνεται στη Σουηδία, δίνει η Πάργ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: