728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τέσσερις στους 10 Έλληνες δεν γνωρίζουν τι είναι «Hotspot»



Τέσσερις στους 10 Έλληνες δε γνωρίζουν τι είναι «Hotspot», όπως προκύπτει από έρευνα κοινής γνώμης του μη-κερδοσκοπικού ερευνητικού οργανισμού διαΝΕΟσις, την οποία πραγματοποίησε στα μέσα Ιανουαρίου του 2016 η εταιρεία δημοσκοπήσεων Public Issue, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων σε δείγμα 1.220 ατόμων σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης η έρευνα έδειξε ότι:
-Οι μισοί Έλληνες πιστεύουν ότι για την προσφυγική κρίση ευθύνεται η Δύση.
-Το 92% των πολιτών πιστεύουν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει υποστηρίξει την Ελλάδα στο ζήτημα της υποδοχής των προσφύγων.
-Παράλληλα, 66% των πολιτών θεωρούν ότι η χώρα μας δεν πρέπει να κλείσει τα σύνορά της στους πρόσφυγες.

Η έρευνα, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, περιλαμβάνει ερωτηματολόγιο 21 ερωτήσεων πάνω σε όλες τις πτυχές του φαινομένου, από τη γνώμη των πολιτών για τη στάση των ΜΚΟ, του λιμενικού, και των κατοίκων των νησιών του Αιγαίου, μέχρι τις απόψεις τους για τη συνθήκη Σένγκεν και τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Ένωση ανταποκρίθηκαν στην κρίση.

Όλα τα αποτελέσματα της έρευνας θα δημοσιευτούν την ερχόμενη Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου.

Τέσσερις στους 10 Έλληνες δεν γνωρίζουν τι είναι «Hotspot» Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26, 2016 Rating: 5 Τέσσερις στους 10 Έλληνες δε γνωρίζουν τι είναι «Hotspot», όπως προκύπτει από έρευνα κοινής γνώμης του μη-κερδοσκοπικού ερευνητικού ο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: