728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τρεις πρώην εργαζόμενοι στην Αναπτυξιακή Πάργας διεκδικούν στον Άρειο Πάγο την πρόσληψή τους στο Δήμο



Στις 22 Αυγούστου του 2015, το atpreveza με αναλυτικό του ρεπορτάζ (διαβάστε ΕΔΩσας είχε ενημερώσει για τρεις πρώην εργαζόμενους στην «Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση Πάργας», οι οποίοι διεκδικούν δικαστικά εδώ και χρόνια την επαναπρόσληψή τους στον ενιαίο Δήμο Πάργας.


Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς με τη απόφαση του Αρείου Πάγου (η δικάσιμος έχει οριστεί στις 16/2/2016) θα κριθεί η πρόσληψη η μη των αιτούντων στο Δήμο, δημιουργώντας σε αυτή την περίπτωση τετελεσμένα για τον προϋπολογισμό του Δήμου Πάργας.

Ο Δήμος Πάργας είναι ο καθολικός διάδοχος της δημοτικής επιχείρησης και όρισε ήδη δικηγόρο Αθηνών, με εξειδικευμένη γνώση στο εργασιακό δίκαιο και πολύχρονη εμπειρία στην εκδίκαση υποθέσεων ενώπιον του Αρείου Πάγου, ώστε να παραστεί στη δίκη.

Η δίκη ήταν προγραμματισμένη για τις 22/9/2015, αλλά πήρε αναβολή.

Τρεις πρώην εργαζόμενοι στην Αναπτυξιακή Πάργας διεκδικούν στον Άρειο Πάγο την πρόσληψή τους στο Δήμο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2016 Rating: 5 Στις 22 Αυγούστου του 2015, το atpreveza με αναλυτικό του ρεπορτάζ  ( διαβάστε   ΕΔΩ )  σας είχε ενημερώσει για τρεις πρώην εργαζόμ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: