ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Χωρίς γιατρό τα χωριά του Σουλίου

Χωρίς γιατρό έχουν μείνει το τελευταίο διάστημα, τα ορεινά χωριά του ιστορικού Σουλίου.
Η αγροτική γιατρός που επισκεπτόταν κυρίως τους ηλικιωμένους κατοίκους βρίσκεται σε άδεια λόγω εγκυμοσύνης, με αποτέλεσμα, στην καρδιά του χειμώνα, οι κάτοικοι των χωριών, ηλικιωμένοι στην πλειοψηφία τους, να έχουν μείνει χωρίς γιατρό.
Η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη απευθύνει έκκληση προς τους αρμόδιους φορείς για άμεση τοποθέτηση νέου γιατρού για τις ανάγκες της Δ.Ε. Σουλίου.
Στην επιστολή της η δήμαρχος αναφέρει:
"Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας δέχεται έντονα παράπονα - διαμαρτυρίες από τους προέδρους και κατοίκους της Δ.Ε. Σουλίου, επειδή το τελευταίο διάστημα η αγροτική γιατρός έχει σταματήσει, λόγω εγκυμοσύνης, να επισκέπτεται τα χωριά της Δ.Ε. Σουλίου, με αποτέλεσμα η εξυπηρέτηση των υπέργηρων κατοίκων και όχι μόνο, να είναι πλημμελής ή ανύπαρκτη με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Όπως αντιλαμβάνεστε, η ιδιότυπη υγειονομική απομόνωση και υποβάθμιση των απομακρυσμένων χωριών, δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας. κυρίως στους ηλικιωμένους κατοίκους, που δικαίως διαμαρτύρονται έντονα, καθόσον και η δυνατότητα μιας συνταγογράφησης είναι δύσκολη έως αδύνατη.
Παρακαλούμε να προβείτε στις δέουσες ενέργειες προκειμένου να συνεχίσουν να παρέχονται ομαλά - απρόσκοπτα όλες οι ιατρικές φροντίδες στους κατοίκους της Δ.Ε. Σουλίου"

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]