728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έρχονται πλειστηριασμοί ακόμα και στην πρώτη κατοικία για κακοπληρωτές




Τελεσίγραφα σε περισσότερους από 30.000 στρατηγικά κακοπληρωτές δανειολήπτες στέλνουν οι τράπεζες με σαφέστατο μήνυμα: «Πληρώστε τα δάνεια σας, διαφορετικά θα λάβετε ειδοποιητήριο πλειστηριασμού» ακόμη και για την πρώτη κατοικία.

Ήδη οι τράπεζες, όπως αναφέρουν πηγές στην εφημερίδα «Έθνος», έχουν εντοπίσει περισσότερους από 30.000 στρατηγικά κακοπληρωτές, ενώ οι διασταυρώσεις στοιχείων συνεχίζονται και δεν αποκλείεται ο αριθμός να είναι μεγαλύτερος.

Σύμφωνα δε με εκτιμήσεις, αντιμέτωποι με πλειστηριασμό θα βρεθούν αρχικά περί τους 10.000 δανειολήπτες, που έχουν μεγάλα ακίνητα στην κατοχή τους και οι οποίοι αν και μπορούν συστηματικά αποφεύγουν να ρυθμιστούν και να πληρώσουν.

Προτεραιότητα θα λάβουν τα ακριβά ακίνητα τα οποία θεωρείται ότι θα πιάσουν καλή τιμή στην αγορά.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, το κουαρτέτο των θεσμών ζητά την πλήρη απελευθέρωση των πωλήσεων προβληματικών δανείων στα ξένα funds. Τα δάνεια αυτά θα είναι στεγαστικά, καταναλωτικά και επιχειρηματικά μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που έχουν εξαιρεθεί με νομοθετική ρύθμιση από το καθεστώς των πωλήσεων μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα στοιχεία των τραπεζών μόνο ο ένας στους δέκα δανειολήπτες – κακοπληρωτές ανταποκρίθηκε για να κινήσει διαδικασία ρύθμισης.



πηγη




Πηγή: http://epiosyinfo.blogspot.com/2016/01/blog-post_409.html#ixzz3yRTK2cwH
Έρχονται πλειστηριασμοί ακόμα και στην πρώτη κατοικία για κακοπληρωτές Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιανουαρίου 28, 2016 Rating: 5 Τελεσίγραφα σε περισσότερους από 30.000 στρατηγικά κακοπληρωτές δανειολήπτες στέλνουν οι τράπεζες με σαφέστατο μήνυμα: «Πληρώστε τα...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: