728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σε 24ωρη απεργία στις 20 Ιανουαρίου τα ΚΕΠ



Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου οι υπάλληλοι των ΚΕΠ για μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ζητώντας από το υπουργείο Εσωτερικών να προχωρήσει στην επίλυσή τους. Την ημέρα της απεργίας θα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο.

«Έχουμε κατ' επανάληψη τονίσει την έλλειψη προσωπικού, εκπαίδευσης και προγραμματισμού που παρατηρείται στον κλάδο μας ο οποίος ολοένα και φορτώνεται με μεγαλύτερο όγκο εργασίας, αδυνατώντας να φέρει εις πέρας τον αρχικό του ρόλο. Να αποτελεί δηλαδή το πρότυπο της Δημόσιας Διοίκησης. Φαινόμενα όπως η ταλαιπωρία χιλιάδων συμπολιτών μας, που μάλιστα ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, τα οποία παρατηρούνται αυτό το χρονικό διάστημα με την εισαγωγή των αποκλειστικών υπηρεσιών του ΟΑΕΔ, σίγουρα δεν προάγουν τον θεσμό» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Σε 24ωρη απεργία στις 20 Ιανουαρίου τα ΚΕΠ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιανουαρίου 19, 2016 Rating: 5 Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου οι υπάλληλοι των ΚΕΠ για μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ζητώντας από το υ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: