ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Το περιοδικό Step και στην Πρέβεζα!!!Το περιοδικό Step από το τεύχος του Δεκεμβρίου κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα. Μέχρι τώρα κυκλοφορούσε στον νομό Θεσπρωτίας και στον δήμο Πάργας του νομού Πρέβεζας. Τον Νοέμβριο πήγε στον Λούρο και πλέον θα κυκλοφορεί και στην πόλη της Πρέβεζας, με στόχο βέβαια να καλύψει σταδιακά όλον τον νομό.
Το περιοδικό έχει αγαπηθεί από τους αναγνώστες των περιοχών που κυκλοφορεί και πιστεύουμε ότι και στην Πρέβεζα θα το αγκαλιάσουν και θα το στηρίξουν. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι το μοναδικό περιοδικό που
κυκλοφορεί αποκλειστικά σε αυτούς τους νομούς και η φιλοσοφία του παραμένει να αναδεικνύει τα θετικά του τόπου.
Το περιοδικό Step νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλα τα ΜΜΕ που το στηρίζουν και το προβάλλουν.
Στην Ηγουμενίτσα το Ράδιο Ηγουμενίτσα 89.2 στον δήμο Πάργας το Fanaripress.gr και στην Πρέβεζα το group energy που είναι χορηγοί επικοινωνίας μέσω του Prisma 91,6 και του Prevezatoday. Μια χορηγία που την έχουμε και στην Πάργα από τονΠατατούκο.
Όλοι αυτοί από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του περιοδικού το αγκάλιασαν και το στήριξαν, κάτι που συνεχίζουν να κάνουν ανελλιπώς.
Η βοήθεια των χορηγών επικοινωνίας είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια του περιοδικού να γίνει γνωστό σε όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]