728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Γιάννινα, Μέτσοβο και Ζαγόρι η τρεις περιοχές της Ηπείρου με πληρότητα εξαιρετικά υψηλά επίπεδα στις φετινές γιορτές



Γιάννινα, Μέτσοβο και Ζαγόρι η τρεις περιοχές της Ηπείρου με πληρότητα εξαιρετικά υψηλά επίπεδα στις φετινές γιορτές
Γιάννινα, Μέτσοβο και Ζαγόρι έχουν κι αυτή τη φορά την τιμητική τους! Και οι τρεις περιοχές της Ηπείρου, περιλαμβάνονται στους δημοφιλέστερους προορισμούς για το διάστημα των εορτών...
Και αυτό επιβεβαιώνεται από τις πληρότητες που ήδη κινούνται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα.
Αξιοσημείωτο είναι ότι οι πληρότητες των ξενοδοχείων στους δημοφιλείς προορισμούς ολόκληρης της χώρας είναι αυξημένες
Σύμφωνα με εκτιμήσεις προέδρων των κατά τόπους Ενώσεων Ξενοδόχων, ένας από τους λόγους που συγκράτησε μέρος της ταξιδιωτικής κίνησης εντός των συνόρων είναι ο φόβος νέων τρομοκρατικών επιθέσεων σε δημοφιλείς προορισμούς του εξωτερικού.
Από την άλλη, αρκετοί είναι κι εκείνοι που φέτος «προτιμούν ελληνικά» λόγω της έλλειψης ρευστότητας, απόρροια των επιπτώσεων από τα capital controls.
Οι ξενοδόχοι πάντως υποστηρίζουν ότι διατήρησαν τις τιμές τους περίπου στα ίδια επίπεδα με πέρυσι και ότι απορρόφησαν την αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ στη διαμονή και την εστίαση. Σε αυτό βοήθησε και η μείωση του ενεργειακού κόστους λόγω της κάθετης πτώσης της τιμής του πετρελαίου.
Στο Νομό Ιωαννίνων, ακόμη και στα ορεινά, τα Χριστούγεννα δεν θα είναι λευκά, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα προβλέψεις της ΕΜΥ... Όμως αυτό δεν κάνει τις περιοχές λιγότερο δημοφιλείς... Εξακολουθούν να γοητεύουν, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει μέχρι τώρα η Ένωση Ξενοδόχων του Νομού Ιωαννίνων, η πληρότητα αγγίζει το 80%...
Όσοι θέλουν να βρεθούν στα Ιωάννινα για τις ημέρες των Χριστουγέννων προλαβαίνουν δεν προλαβαίνουν...

Γιάννινα, Μέτσοβο και Ζαγόρι η τρεις περιοχές της Ηπείρου με πληρότητα εξαιρετικά υψηλά επίπεδα στις φετινές γιορτές Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Δεκεμβρίου 22, 2015 Rating: 5 Γιάννινα, Μέτσοβο και Ζαγόρι η τρεις περιοχές της Ηπείρου με πληρότητα εξαιρετικά υψηλά επίπεδα στις φετινές γιορτές Γιάννινα, Μέτ...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: