728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τουρκική εταιρεία ζητά να κινηματογραφήσει αρχαιολογικούς χώρους της Ηπείρου



Η τουρκική εταιρεία παραγωγής «COMEDYA PRODUCTION», ζήτησε από το ΚΑΣ (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο), τη χορήγηση άδειας κινηματογράφησης σε αρχαιολογικούς χώρους αρκετών περιοχών (Αθηνών, Δωδεκανήσου, Έβρου, Ηρακλείου, Καβάλας-Θάσου, Λασιθίου, Λέσβου, Ξάνθης, Πόλης Θεσσαλονίκης, Ρεθύμνου), ανάμεσα στις οποίες είναι και η Ήπειρος.
Στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή ντοκιμαντέρ πολιτιστικού-ενημερωτικού περιεχομένου με τίτλο «The Ottoman Traces in Europe» (Τα Οθωμανικά ίχνη στην Ευρώπη).
Οι Τούρκοι δεν χάνουν ευκαιρία να ανεβάσουν το τουριστικό τους πρεστίζ, προσπαθώντας τα τελευταία χρόνια να «πουλήσουν» στους υποψήφιους επισκέπτες τους, εκτός από τις παραλίες τους και την ιστορική οθωμανική περίοδο και τη σύνδεσή της με την Ευρώπη.

Τουρκική εταιρεία ζητά να κινηματογραφήσει αρχαιολογικούς χώρους της Ηπείρου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2015 Rating: 5 Η τουρκική εταιρεία παραγωγής «COMEDYA PRODUCTION», ζήτησε από το ΚΑΣ (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο), τη χορήγηση άδειας κινηματ...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: