ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Χάνουν τη φοιτητική έκπτωση στα ΜΜΜ οι φοιτητές των Δημόσιων ΙΕΚ (ΔΙΕΚ)Χάνουν τη φοιτητική έκπτωση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς οι φοιτητές των Δημόσιων ΙΕΚ, καθώς ακόμη το υπουργείο Παιδείας δεν έχει υπογράψει σχετική σύμβαση με τον ΟΑΣΑ, προκειμένου να εγκριθεί το σχετικό κονδύλι.

Ηδη ο ΟΑΣΑ με εγκύκλιο του έχει ενημερώσει τα κατά τόπους γραφεία έκδοσης καρτών και εισιτηρίων να μην εκδίδουν μειωμένες κάρτες απεριορίστων διαδρομών σε όλους τους φοιτητές των Δημόσιων ΙΕΚ.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη ότι τα Δημόσια ΙΕΚ τα οποία αποτελούν διέξοδο για εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά ότι θα ανοίξουν στα μέσα Νοεμβρίου, αυτά όχι μόνο παραμένουν κλειστά, αλλά οι φοιτητές βρίσκονται ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στην έξοδο από την δημόσια εκπαίδευση.

Σημειώνεται ότι μέχρι πρόσφατα, όπως αναφέρεται από τον ΟΑΣΑ οι σπουδαστές Δημοσίων Ι.Ε.Κ. είναι δικαιούχοι μειωμένου κομίστρου για όλα τα Μ.Μ.Μ. αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α μέχρι την ηλικία των 22 ετών με την επίδειξη Αστυνομικής ταυτότητας και Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου όταν αυτό χορηγείται, μετά την υπογραφή Σύμβασης μεταξύ του ΟΑΣΑ και του Υπουργείο Παιδείας βάσει του νόμου 3920/2011.

ΠΗΓΗ: http://www.trolleatzis.com/2015/12/blog-post_1.html#ixzz3sPc6unpf
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]