728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αλιευτικό καταφύγιο στην παραλία της Λούτσας σχεδιάζει ο Δήμος Πάργας



Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza, στην παραλία της Λούτσας, ο Δήμος Πάργας σχεδιάζει την κατασκευή αλιευτικού καταφυγίου. Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία του ρεπορτάζ μας το καταφύγιο θα κατασκευαστεί σε κατάλληλο σημείο κάτω από το χώρο που βρίσκονται οι παιδικές κατασκηνώσεις.
Αξίζει να σημειώσουμε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, με πρωτοβουλία της Π.Ε. Πρέβεζας, υπάρχει μία διαδικασία νομιμοποίησης των αλιευτικών καταφυγίων, που υπάρχουν διάσπαρτα στην παραλιακή ζώνη του Νομού Πρέβεζας (το καταφύγιο στον Παντοκράτορα είναι στην αρμοδιότητα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου).
Από αρκετούς επίσης τίθεται και θέμα αναγκαιότητας του έργου, σε ένα μέρος άκρως τουριστικό και στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία. Ωστόσο τέτοια εξειδικευμένα ζητήματα, έχουν ελεγχθεί από το Δήμο Πάργας.

«Οργιάζουν» οι φήμες...

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza, το θέμα με τίτλο: «Ανάθεση για τη σύνταξη του φακέλου έργου (προγραμματισμός και προετοιμασία του έργου) για την εκπόνηση Μελέτης σχεδιασμού του αλιευτικού καταφυγίου Λούτσας», θα περάσει και από Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πάργας, πριν την έλευση του νέου έτους.
Δε λείπει μάλιστα και η σχετική φημολογία σε τέτοιες περιπτώσεις, πως αντί για αλιευτικό καταφύγιο θα δούμε να υψώνεται Μαρίνα για τα γιοτ/πολυτελή σκάφη των τουριστών!
Η φημολογία αυτή βέβαια τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει απολύτως καμία βάση...


Αλιευτικό καταφύγιο στην παραλία της Λούτσας σχεδιάζει ο Δήμος Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 21, 2015 Rating: 5 Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza, στην παραλία της Λούτσας, ο Δήμος Πάργας σχεδιάζει την κατασκευή αλιευτικού καταφυγίου. Όπως ...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: