728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τους μαθητές του 6ου ΕΠΑ.Λ. Ιωαννίνων



Οι μαθητές του 6ου ΕΠΑ.Λ. Ιωαννίνων μετά από πρόταση του Δ/ντή και του συλλόγου διδασκόντων, με τη συνεργασία του Δ/ντή του 2ου Ε.Κ, τη σύμφωνη γνώμη του Δ.Δ.Ε. Ιωαννίνων, τη σύμφωνη γνώμη του σχολικού συμβούλου Παιδαγωγικής Ευθύνης και την αμέριστη συμπαράσταση της Προέδρου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δ/θμιας Εκπ/σης Δήμου Ιωαννιτών κ. Τσίλη Παρασκευής, συμφώνησαν να προβούν σε δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.Η οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας, δεν πρέπει να καταβάλει τις ψυχές μας και να μας αποξενώνει αλλά αντίθετα να μας ενώνει και να αντλούμε δύναμη ο ένας από τον άλλον.
Στα πλαίσια αυτά, το σχολείο μπορεί και πρέπει να παίξει τον ανθρωπιστικό του ρόλο, να είναι ανοικτό και αλληλέγγυο στην κοινωνία κάνοντας πράξη τη θεωρία του εθελοντισμού και οι μαθητές του 6ου ΕΠΑ.Λ. με το παράδειγμά τους, να ευαισθητοποιήσουν και άλλους νέους με τις παρακάτω δράσεις που θα αναπτύξουν:
Στις 16-12-2015 ημέρα Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί στο διδακτήριο του 6ου ΕΠΑ.Λ. αιμοδοσία από το Π.Ν.Ι
Στις 17-12-2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00 μέχρι 12:30, οι μαθητές του τμήματος Νοσηλευτικής και Ιατρικών Εργαστηρίων, θα επισκεφτούν το Κοινωνικό Ιατρείο για παροχή νοσηλευτικών υπηρεσιών, για τη μέτρηση μικροαιματοκρίτη, τεστ κυήσεως και ζαχαρομέτρηση.
Στις 14 και 17 Δεκεμβρίου το τμήμα Κομμωτικής Τέχνης και Αισθητικής Τέχνης, θα δεχθούν στο 2ο Ε.Κ. και στο 6ο ΕΠΑ..Λ., ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και άπορους μαθητές για περιποίηση κόμης της κεφαλής και για παροχή υπηρεσιών αισθητικής περιποίησης προσώπου και θεραπειών (δωρεάν).
Στις 21-12-2015 ημέρα Δευτέρα, τμήμα από τους μαθητές του σχολείου μας θα παρουσιάσει στον πεζόδρομο, της πόλης το θεατρικό έργο «Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Κάρολου Ντίγκενς.
Στις 21 και 22-12 - 2015, ημέρα Δευτέρα και Τρίτη, οι μαθητές του τμήματος «Βοηθός Φυσικοθεραπευτή» μαζί με τους καθηγητές τους, θα δεχθούν στο 6ο ΕΠΑ..Λ., ένοικους από τα κέντρα ψυχικής υγείας Ιωαννίνων, για να παράσχουν υπηρεσίες Φυσικοθεραπευτικής Αγωγής.
Στις 22-12-15, ημέρα Τρίτη, το χορωδιακό τμήμα με την εθελοντική προσφορά της μουσικού Ζώη Αναστασίας, θα επισκεφτούν την ΕΛΕΠΑΠ για ένα χριστουγεννιάτικο εορταστικό πρόγραμμα (τραγούδια χριστουγεννιάτικα - και το θέατρο «Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Κάρολου Ντίγκενς).
Παρακαλούμε τους πολίτες που ενδιαφέρονται για τις παραπάνω δράσεις και επιθυμούν να τους παρασχεθούν οι παραπάνω βοήθειες, να επικοινωνήσουν με τη Δ/νση του σχολείου για περισσότερες πληροφορίες και σας περιμένουμε στο σχολείο μας.


Μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τους μαθητές του 6ου ΕΠΑ.Λ. Ιωαννίνων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2015 Rating: 5 Οι μαθητές του 6ου ΕΠΑ.Λ. Ιωαννίνων μετά από πρόταση του Δ/ντή και του συλλόγου διδασκόντων, με τη συνεργασία του Δ/ντή του 2ου Ε.Κ, τη...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: