728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τ. Καλογιάννη:"Το θέμα των αδέσποτων ζώων πρέπει να αντιμετωπιστεί με διαφορετικό τρόπο"-10.000 ευρώ για εμβολιασμό και σήμανση των αδέσποτων στην Πρέβεζα


Τη σύναψη προγραμματικών συμβάσεων, με τις οποίες αντιμετωπίζονται ζητήματα που αφορούν τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον, καθώς και την καθημερινότητα των πολιτών, ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου.
Ένα ζήτημα στο οποίο εστίασε την τοποθέτησή της η Πρόεδρος της Επιτροπής και Αντιπεριφερειάρχης κ. Τ. Καλογιάννη και με αφορμή τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας με το Δήμο Πρέβεζας, ήταν αυτό των αδέσποτων ζώων.
adespota2
"Πρόκειται για ένα σοβαρό θέμα. Η Περιφέρεια συνεργάζεται για την αντιμετώπισή του με το Δήμο Ιωαννιτών και η συνεργασία αυτή επεκτείνεται και με το Δήμο Πρέβεζας. Πρόκειται όμως για ένα κοινωνικό θέμα, το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί με διαφορετικό τρόπο", υπογράμμισε.
Να σημειώσουμε πως η Επιτροπή ενέκρινε το έργο «Εμβολιασμός και σήμανση των αδέσποτων ζώων (σκύλων ) στην περιοχή του Δήμου Πρέβεζας» προϋπολογισμού 10.000,00 € (Συμβάλλοντες φορείς: Περιφέρεια Ηπείρου/Π.Ε. Πρέβεζας και Δήμος Πρέβεζας).





Τ. Καλογιάννη:"Το θέμα των αδέσποτων ζώων πρέπει να αντιμετωπιστεί με διαφορετικό τρόπο"-10.000 ευρώ για εμβολιασμό και σήμανση των αδέσποτων στην Πρέβεζα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2015 Rating: 5 Τη σύναψη προγραμματικών συμβάσεων, με τις οποίες αντιμετωπίζονται ζητήματα που αφορούν τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον, καθώς και την ...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: