ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Τ. Καλογιάννη:"Το θέμα των αδέσποτων ζώων πρέπει να αντιμετωπιστεί με διαφορετικό τρόπο"-10.000 ευρώ για εμβολιασμό και σήμανση των αδέσποτων στην Πρέβεζα


Τη σύναψη προγραμματικών συμβάσεων, με τις οποίες αντιμετωπίζονται ζητήματα που αφορούν τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον, καθώς και την καθημερινότητα των πολιτών, ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου.
Ένα ζήτημα στο οποίο εστίασε την τοποθέτησή της η Πρόεδρος της Επιτροπής και Αντιπεριφερειάρχης κ. Τ. Καλογιάννη και με αφορμή τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας με το Δήμο Πρέβεζας, ήταν αυτό των αδέσποτων ζώων.
adespota2
"Πρόκειται για ένα σοβαρό θέμα. Η Περιφέρεια συνεργάζεται για την αντιμετώπισή του με το Δήμο Ιωαννιτών και η συνεργασία αυτή επεκτείνεται και με το Δήμο Πρέβεζας. Πρόκειται όμως για ένα κοινωνικό θέμα, το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί με διαφορετικό τρόπο", υπογράμμισε.
Να σημειώσουμε πως η Επιτροπή ενέκρινε το έργο «Εμβολιασμός και σήμανση των αδέσποτων ζώων (σκύλων ) στην περιοχή του Δήμου Πρέβεζας» προϋπολογισμού 10.000,00 € (Συμβάλλοντες φορείς: Περιφέρεια Ηπείρου/Π.Ε. Πρέβεζας και Δήμος Πρέβεζας).

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]