728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ειδικό βραβείο στο περίπτερο της Ηπείρου από την ΔΕΘ για τη συνολική εικόνα στην έκθεση τουρισμού PHILOXENIA



Την συνολική εικόνα, την παρουσίαση του υλικού της και κυρίως την επικοινωνιακή τακτική της Περιφέρειας Ηπείρου που συμμετείχε με κοινό περίπτερο και των τεσσάρων Νομών, επιβράβευσε η ΔΕΘ με ειδικό βραβείο που απονεμήθηκε το Σάββατο το απόγευμα .
Μαζική, ενωτική και πολυάνθρωπη ήταν η παρουσία της Πρέβεζας που μάλιστα έκανε ξεχωριστή παρουσίαση σε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες.
Στην πάνω φωτό διακρίνονται ο πρόεδος της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωσήφ Ντούσκας, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λούπας με το ειδικό βραβείο ανά χείρας, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, ο πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής του Δήμου, δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Συγγούνας και ο εκπρόσωπος του ΚΤΕΛ και υπεύθυνος του γραφείου τουρισμού Βασίλης Κίτσιος.
Στην κάτω φωτό φαίνονται οι Πρεβεζάνοι συμμετέχοντες με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη.
phil2phil1

Ειδικό βραβείο στο περίπτερο της Ηπείρου από την ΔΕΘ για τη συνολική εικόνα στην έκθεση τουρισμού PHILOXENIA Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Νοεμβρίου 15, 2015 Rating: 5 Την συνολική εικόνα, την παρουσίαση του υλικού της και κυρίως την επικοινωνιακή τακτική της Περιφέρειας Ηπείρου που συμμετείχε με κο...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: