728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με αιχμή του δόρατος την Πάργα, η Περιφέρεια Ηπείρου στην έκθεση τουρισμού PHILOXENIA. Ως «φτωχός συγγενής» συμμετέχει η Πρέβεζα




Πρωταγωνιστικό ρόλο στην τουριστική προβολή της Ηπείρου αποδεικνύεται ότι παίζει η Πάργα, στην έκθεση τουρισμού PHILOXENIA που ξεκίνησε χθες στη Θεσσαλονίκη, καθώς όχι μόνο συμμετέχει και φέτος με ξεχωριστό περίπτερο δίπλα σε αυτό της Περιφέρειας, αλλά και γιατί η υπεύθυνη για τον τουριστικό τομέα του Δήμου Πάργας κα Ελένη Κολιοφώτη που διακρίνεται στο μέσον της φωτογραφίας, αναβαθμίστηκε και έχει αναλάβει με εντολή του Περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη, συντονιστικό ρόλο και στο περίπτερο της Περιφέρειας.
Η κα Ελένη Κολιοφώτη ήταν υπεύθυνη του τουριστικού τομέα όταν ήταν δημοτική σύμβουλος του πρώην Δημάρχου Πάργας Θανάση Λιόλιου, στη συνέχεια αξιοποιήθηκε στην ίδια θέση χωρίς να είναι δημοτική σύμβουλος πλέον, από τον νυν Δήμαρχο Πάργας Αντώνη Νάστα και τώρα στην παρούσα φάση έχει αναλάβει σχεδόν … χαρτοφυλάκιο  «εξωκοινοβουλευτικού»  Υπουργού Τουρισμού της Ηπείρου, παρά το γεγονός ότι δεν εκλέχτηκε ως περιφερειακή σύμβουλος, ενώ ήταν υποψήφια με τον κ.Αλέκο Καχριμάνη.
Ατυχώς ο Δήμος Πρέβεζας παρά την προσπάθεια που έγινε  για μια στοχευμένη παρουσία στην έκθεση, εμφανίζεται σαν φτωχός συγγενής και κάποιοι έκαναν ότι μπορούν για να αποτύχει η προσπάθειά του για  επαφή με δημοσιογράφους τουρισμού και τουριστικούς πράκτορες για να κάνουν ανάλογες επαφές οι τοπικοί επιχειρηματίες. Παρόλα αυτά η προσπάθεια θα γίνει σήμερα Παρασκευή στις 6.30 το απόγευμα και … ο Θεός βοηθός. Το PrevezaPosto θα είναι εκεί και θα σας δώσει σαφέστατη και άμεση πληροφόρηση.
Είναι γεγονός βέβαια ότι ο Δήμος Πρέβεζας εντελώς ερασιτεχνικά προσεγγίζει τα θέματα τουρισμού, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλει ο αρμόδιος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Συγγούνας. Απόδειξη είναι ότι ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης έχει προσλάβει ως ειδικούς συμβούλους τρεις Μηχανικούς, ενώ είχε άφθονους στις υπηρεσίες του και κανέναν επικοινωνιολόγο ή έστω κάποιον ειδικευμένο στα τουριστικά θέματα.
Κάθε φτωχός και η μοίρα του. Ας είναι…
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΠΑΣ

Με αιχμή του δόρατος την Πάργα, η Περιφέρεια Ηπείρου στην έκθεση τουρισμού PHILOXENIA. Ως «φτωχός συγγενής» συμμετέχει η Πρέβεζα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Νοεμβρίου 13, 2015 Rating: 5 Πρωταγωνιστικό ρόλο στην τουριστική προβολή της Ηπείρου αποδεικνύεται ότι παίζει η Πάργα, στην έκθεση τουρισμού PHILOXENIA που ξεκ...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: