728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Philoxenia 2015 θα συμμετάσχει ο Δήμος Πάργας


Ο Δήμος Πάργας , στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειας και των συστηματικών προσπαθειών για την ανάπτυξη του Τουρισμού και σε μια κοινή προσπάθεια φορέων, συλλόγων, επιχειρήσεων της περιοχής , θα συμμετάσχει στην 31 η Διεθνή Τουριστική Έκθεση PHILOXENIA 2015 που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στον Εκθεσιακό χώρο της HELEXPO από 12 έως 15 Νοεμβρίου.
 big_0279607001414658571
Η ΔΕΘ-HELEXPO έχει προσκαλέσει και θα φιλοξενεί κατά την διάρκεια της φετινής οργάνωσης , σημαντικούς ξένους εμπορικούς επισκέπτες από χώρες στόχους παρέχοντας στους εκθέτες της PHILOXENIA την προοπτική άμεσων επαγγελματικών συνεργασιών και συμφωνιών.
Η φετινή συμμετοχή και παρουσία του Δ. Πάργας στην PHILOXENIA 2015 φιλοδοξεί να δώσει μια νέα ώθηση στον Τουρισμό της περιοχής αναδεικνύοντας και προβάλλοντας όλα τα στοιχεία του τόπου ιστορικά ,πολιτιστικά , φυσικό περιβάλλον, υποδομές, τοπικά προϊόντα. Στοχεύοντας στην καθιέρωση του Δήμου Πάργας ως του πιο ελκυστικού προορισμού , τόσο της Βορειοδυτικής Ελλάδας και όσο των Βαλκανικών χωρών.
Εγγύηση για τη δυναμική παρουσία του Δήμου Πάργας ,αποτελούν οι συντονισμένες προωθητικές ενέργειες , η οργανωμένη –στοχευμένη συμμετοχή καθώς και η ανταπόκριση των επιχειρήσεων του τόπου μας.
Όσοι επιθυμούν να ζητήσουν πληροφορίες σχετικά με την παρουσία του Δήμου Πάργας στην Έκθεση να επικοινωνήσουν στο τηλ. : 2684360301 και στο email info@dimospargas.gr .

Δελτίο τύπου από το Δήμο Πάργας

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Philoxenia 2015 θα συμμετάσχει ο Δήμος Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015 Rating: 5 Ο Δήμος Πάργας , στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειας και των συστηματικών προσπαθειών για την ανάπτυξη του Τουρισμού και σε μια κο...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: