728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τα προϊόντα της Ηπείρου γοήτευσαν τους Σαουδάραβες




H Ήπειρος ταξίδεψε σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της Σαουδικής Αραβίας και οι Σαουδάραβες είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα μοναδικό ταξίδι στην Ήπειρο της γεύσης.
Κι αυτό γιατί αυτή τη φορά, στο περίπτερο της Περιφέρειας, φιλοξενήθηκαν επιχειρήσεις της περιοχής οι οποίες παρουσίασαν τα προιόντα τους και έδωσαν την ευκαιρία να τα γευτούν και να τα απολαύσουν χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης.
Τυροκομικά, ελιές, ακτινίδια, φρούτα και λαχανικά, ζυμαρικά, ψάρια, αρωματικά φυτά και βότανα, νερά κι αναψυκτικά, φτιαγμένα από επιχειρήσεις της Ηπείρου, προιόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη γεύση τους.
Για ένα τριήμερο, η Ήπειρος έδωσε το παρόν στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, στην έκθεση "Foodex Saudi" ύστερα από πρωτοβουλία της Περιφέρειας και με τη συνεργασία των τεσσάρων επιμελητηρίων.
Ήταν η πρώτη οργανωμένη προσπάθεια από την Ήπειρο για την "είσοδο" επιχειρήσεων στην Αραβική αγορά και για το λόγο αυτό επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης.
Στο περίπτερο της Περιφέρειας, φιλοξενήθηκαν επιχειρήσεις όπως οι: ΒΙΟΚΗΠ Α.Ε. (Βιολογικά φρούτα και λαχανικά), Μονολίθι (ζυμαρικά), Αγροτικός Συνεταιρισμών Ακτινιδίων Άρτας, Ελιές "ΦΙΛΙΠΠΟΣ" Άρτας, ΚΑΡΑΛΗΣ Α.Ε. Τυροκομικά, Σύλλογος Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, Συσκευαστήριο Αγροτικών Προϊόντων "Γκίκας" Θεσπρωτίας, Αρωματικά φυτά και βότανα "Κομίνης" Θεσπρωτίας, Ελαιόλαδο Unique Άρτας, ΜΠΑΦΑΣ Α.Ε.Τ Τυροκομικά, ΒΙΚΟΣ Α.Ε., KROP φρούτα, "Σιαπλαούρας" αρνιά.

Τα προϊόντα της Ηπείρου γοήτευσαν τους Σαουδάραβες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2015 Rating: 5 H Ήπειρος ταξίδεψε σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της Σαουδικής Αραβίας και οι Σαουδάραβες είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα μον...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: