728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ: Σημαντική δράση για την Πρέβεζα στη Θεσσαλονίκη από τον Δημήτρη Λούπα


Σημαντική επικοινωνιακή πρωτοβουλία για τη διαφήμιση της Πρέβεζας στον χώρο της Βόρειας Ελλάδας πήρε το PrevezaPosto και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λούπας, με αφορμή την παρουσία της περιοχής μας στην έκθεση τουρισμού Philoxenia 2015.
Ο Δημήτρης Λούπας σε ραδιοφωνικές εκπομπές όπου φιλοξενήθηκε και σε επαφές του με δημοσιογραφικά συγκροτήματα, αναφέρθηκε στα τουριστικά πλεονεκτήματα της Πρέβεζας, που δεν έχει αναπτύξει βιομηχανοποιημένο τουρισμό, αλλά προέχει το ανθρώπινο στοιχείο και οι άνθρωποι του τουρισμού  αλλά και όλοι οι Πρεβεζάνοι φιλοξενούν τους επισκέπτες σαν στο σπίτι τους.
Πέρα από το ανθρώπινο στοιχείο έγινε αναφορά και στις φυσικές ομορφιές, τα ιστορικά στοιχεία, τον εναλλακτικό τουρισμό, αλλά και σε όσα στοιχεία καθιστούν την περιοχή μας άριστο και προσβάσιμο τουριστικό προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου.
Γεγονός είναι ότι η τελευταία μέρα της έκθεσης που ήταν η Κυριακή, αξιοποιήθηκε  πλήρως για την προβολή της Πρέβεζας, με μια άμεση επικοινωνιακή τακτική, που μάλιστα δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ σε κανέναν. Απλά χρησιμοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες και η καλή διάθεση των Θεσσαλονικιών ανθρώπων του τύπου.
Στην κάτω φωτό, μαζί με τον Δημήτρη Λούπα φαίνεται δεξιά ο δημοσιογράφος Θεσσαλονίκης Κώστας Χήτας που κατάγεται από την περιοχή μας.
focus1ekthesi1ekthesi2
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ: Σημαντική δράση για την Πρέβεζα στη Θεσσαλονίκη από τον Δημήτρη Λούπα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Νοεμβρίου 16, 2015 Rating: 5 Σημαντική επικοινωνιακή πρωτοβουλία για τη διαφήμιση της Πρέβεζας στον χώρο της Βόρειας Ελλάδας πήρε το PrevezaPosto και ο δημοσιογράφ...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: