728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου. 49χρονη και 23χρονος εξαπάτησαν 53χρονο από την Άρτα



Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, που έλαβε χώρα στην Άρτα.
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών (άνδρα – γυναίκας), ηλικίας 23 και 49 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.
Ειδικότερα, 53χρονος ημεδαπός εντόπισε ηλεκτρονική αγγελία πώλησης στο διαδίκτυο, την οποία είχε αναρτήσει ο 23χρονος δράστης, σχετικά με πώληση μηχανήματος έργου και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.
Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, οι δράστες κατάφεραν να εξαπατήσουν τον παθόντα, πείθοντάς τον να τους αποστείλει, μέσω τραπεζικών λογαριασμών, χρηματικό ποσό, για την αγορά του μηχανήματος, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνηθείσα αγοραπωλησία.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.

πηγη:http://prevezaposto.gr/archives/21704
Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου. 49χρονη και 23χρονος εξαπάτησαν 53χρονο από την Άρτα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2015 Rating: 5 Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, που έλαβε χώρα στην Άρτα....

Ετικετες

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: