728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

“Καθάρισε” ο Μηλιώνης, ο Απόλλων Πάργας 1-0 την ΑΕ Πρέβεζας



Μ’ ένα γκολ του Σάκη Μηλιώνη στο 17΄ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Βέκιου ο Απόλλων Πάργας πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στην ΑΕ Πρέβεζας.
Η ομάδα του Γιώργου Μουστάκα έδειξε χαρακτήρα, ήταν καλύτερη από την Ένωση και δικαίως πήρε τη νίκη. Πολλές πάσες, καλή κυκλοφορία, αλλά και ένα δοκάρι και πολλές καλές φάσεις στην αντίπαλη εστία.
Όσο για την ΑΕ Πρέβεζας, προσπάθησε να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία της, να «ασφαλίσει» το μηδέν και κατόπιν να ψάξει για κάτι καλύτερο, χωρίς πάντως να κάνει ευκαιρίες.
Ο Απόλλων Πάργας είχε δοκάρι στο 67ο λεπτό με τον Βαρτζιώτη.
Στο 68΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ζήσης.
Διαιτητής: Μπαΐλης
Βοηθοί: Κωνσταντίνου-Χουλιάρας
Απόλλων Πάργας (Γιώργος Μουστάκας): Παπανικολάου, Μάρκος, Goga, Βάσιος Α., Μπιστιόλης, Ευθυμίου (45′ Βάσιος Ε.), Gllucaj, Βαρτζιώτης (86′ Ευαγγέλου), Βέκιος (76′ Tzelantini) Τόρες, Μηλιώνης.
ΑΕ Πρέβεζας (Κώστας Αμάραντος): Λιόντος, Νικάκης (56΄Σίσκας), Σκαμνέλος Δ., Κουτρούμπας, Ζέρης, Δαρδαμάνης, Νταλιάρδας (75΄Τσούτσης), Σκαμνέλος Χ., Ζήσης, Πανταζής, Κώστας.

“Καθάρισε” ο Μηλιώνης, ο Απόλλων Πάργας 1-0 την ΑΕ Πρέβεζας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2015 Rating: 5 Μ’ ένα γκολ του Σάκη Μηλιώνη στο 17΄ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Βέκιου ο Απόλλων Πάργας πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στην Α...

Ετικετες

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: