728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Οι μανούλες της Πρέβεζας δίνουν για ακόμα μία χρονιά το ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!





Το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 διοργανώνει μια εκδήλωση - γιορτή για το μητρικό θηλασμό, τον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.

Από τo 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1-7 Αυγούστου. Στην Ελλάδα, η εβδομάδα αυτή εορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου και φέτος, για την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) ενώνει τις δυνάμεις του με τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας (ILO) για να εξαπλωθεί το μήνυμα ότι θηλασμός και εργασία ΜΠΟΡΕΙ να δουλέψει!

Σε αυτή τη γιορτή συμμετέχουμε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ,μητέρες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, μέλη των ομάδων του Δικτύου μας, με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία «από μητέρα προς μητέρα». Παράλληλα θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα γίνουν συζητήσεις και θα γνωριστούμε από κοντά!

Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος, μανούλες θηλάζουσες, μανούλες to be, με κοιλίτσες ή με σκέψη για κοιλίτσες, μανούλες πρώην θηλάζουσες, σύζυγοι και λοιποί φίλοι και συγγενείς, ελάτε να γιορτάσουμε!!!

Αν και ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 θα καταμετρηθούν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό που θα γίνει την ίδια ώρα σε όλες τις πόλεις!
Στην Πρέβεζα η εκδήλωση θα γίνει για ακόμα μία χρονιά στην Λαϊκή Αγορά
Ώρα προσέλευσης: 11.00
Ώρα καταμέτρησης: 12.00
Ώρα λήξης: 14.00

Πρέβεζα:Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας

πηγη:
Οι μανούλες της Πρέβεζας δίνουν για ακόμα μία χρονιά το ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Οκτωβρίου 06, 2015 Rating: 5 Το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 διοργανώνει μια εκδή...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: