ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Τα λεωφορεία που κινούνται χωρίς οδηγό και διαφημίζουν τα Τρίκαλα στον κόσμο


Διεθνή μέσα ενημέρωσης ταξίδεψαν στα Τρίκαλα για να δουν από κοντά και προβάλλουν το παγκόσμιας εμβέλειας καινοτόμο εγχείρημα που υλοποιείται στον Δήμο Τρικκαίων: τα λεωφορεία χωρίς οδηγό.

Σύμφωνα με το δελτίου Τύπου του Δήμου:
«Το ευρωπαϊκό Euronews (με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην Ευρώπη) και το κινέζικο CCTV (China Central Television, με έδρα το Πεκίνο) απέστειλαν συνεργεία, τα οποία από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου βρίσκονται στα Τρίκαλα. 

Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί των δύο καναλιών, με τους εκατοντάδες τηλεθεατές σε πάνω από 130 χώρες συνολικά, θα πραγματοποιήσουν λήψεις και ρεπορτάζ για το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό.

Το μεγάλο αυτό εγχείρημα που υλοποιείται στον Δήμο Τρικκαίων ενδιαφέρει στον ύψιστο βαθμό τα ΜΜΕ της υφηλίου και για τον λόγο αυτόν ξεκίνησαν οι επισκέψεις και τα ρεπορτάζ. Κάτι που θα συμβεί και με άλλα κανάλια. 

Το "οδοιπορικό" των συνεργείων θα γίνει εντός πόλης με αφορμή το Λεωφορείο, αλλά θα προβληθεί παραλλήλως και ο φυσικός, ιστορικός, πολιτιστικός πλούτος της πόλης των Τρικάλων. 

Επίσης, θα προβληθεί η γενικότερη εικόνα που τα Τρίκαλα έχουν, ως προς τη συμπεριφορά και τον σεβασμό στους πεζούς, αλλά και την καθαριότητα, την τήρηση των κανόνων του ΚΟΚ και την Τρικαλινή φιλοξενία». 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]