728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συγχαρητήρια της BizBiz στον Πρεβεζάνο Χρήστο Σμπόνια για την θέση του Πρεσβευτή BizBiz σε Αυστρία και Γερμανία



Είναι μεγάλη μας χαρά να μοιραστούμε την επιτυχία ενός Έλληνα που διακρίνεται και στο εξωτερικό. Αναφερόμαστε στον συνεργάτη Χρήστο Σμπόνια ο οποίος ξεκίνησε την συνεργασία του με την BizBiz.mobi στην Ελλάδα, αρχικά στην περιοχή της Πρέβεζας.
 
Από το καλοκαίρι του 2015 ο Χρήστος, γνωρίζοντας άψογα Γερμανικά, αποφάσισε να εργαστεί για την επέκταση του Ελληνικού Δικτύου BizBiz στο Εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γερμανία καιΑυστρία. Με εργατικότητα και ζήλο δημιούργησε τους πρώτους συνεργάτες στις χώρες αυτές, καθώς και πολλές διαφημίσεις σε καταστήματα και επαγγελματίες. Επιπλέον επιμελήθηκε την σωστή μετάφραση στα Γερμανικά για τους Ιστοχώρους και τα Videos της BizBiz / Ubiz, καθώς και για το δικό μας MobiAppGlobal.org. Η Ανακοίνωση για τον Χρήστο Σμπόνια στην θέση τουΠρεσβευτή BizBiz σε Αυστρία και Γερμανία, έρχεται από την εταιρεία και κάνει τον γύρο του κόσμου. Αυτό μας κάνει όλους ιδιαίτερα περήφανους.
 
Χρήστο σου ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
 
Συγχαρητήρια!!!

Συγχαρητήρια της BizBiz στον Πρεβεζάνο Χρήστο Σμπόνια για την θέση του Πρεσβευτή BizBiz σε Αυστρία και Γερμανία Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2015 Rating: 5 Είναι μεγάλη μας χαρά να μοιραστούμε την επιτυχία ενός Έλληνα που διακρίνεται και στο εξωτερικό. Αναφερόμαστε στον συνεργάτη  Χρήστο...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: