728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δήμος Πάργας: Πρόγραμμα εκδηλώσεων 28ης Οκτωβρίου 2015



Η Επέτειος του Ιστορικού <<ΟΧΙ>> της 28ης Οκτωβρίου 1940, θα πρέπει να γιορταστεί και φέτος με ιδιαίτερη λαμπρότητα.
Για τη σημασία της Ιστορικής αυτής επετείου θα πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να γίνουν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις με κάθε επισημότητα.
Ιδιαίτερη προσπάθεια, πρέπει να καταβληθεί για τον εορτασμό της ανωτέρω Εθνικής Επετείου από τα Σχολεία, τις Δημόσιες Υπηρεσίες και τους Οργανισμούς.
Για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα γίνουν στην έδρα του Δήμου στο Καναλλάκι και στις Τοπικές Κοινότητες οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις.
ΤΡΙΤΗ  27η  Οκτωβρίου 2015
Ομιλίες από κατάλληλους ομιλητές σε ειδικές εκδηλώσεις στα Σχολεία των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου, ενταγμένες στο πρόγραμμα της Σχολικής Εορτής,   καθώς και στις Δημόσιες Υπηρεσίες, Οργανισμούς με θέμα την εορταζόμενη επέτειο.
ΤΕΤΑΡΤΗ 28η  Οκτωβρίου 2015
Ώρα 07:30 π.μ.: Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών του Δήμου.
Ώρα 10:30 π.μ: Δοξολογία στους Ιερούς Ναούς των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Πάργας.
Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας στην έδρα του Δήμου στο Καναλλάκι από την κ. Σάνη Βασιλική καθηγήτρια Γενικού Λυκείου Καναλλακίου. Στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Πάργας τον Πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσουν εκπαιδευτικοί που θα οριστούν από τους Διευθυντές των Σχολείων. Επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφανιών στο Ηρώο, από μαθητές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης. Οι Αρχές και Οργανώσεις που θα καταθέσουν στεφάνι, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Δήμου (τηλέφωνο:2684360301).
Μετά την κατάθεση, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και θα ακολουθήσει η ανάκρουση του Εθνικού  μας Ύμνου.
Στη συνέχεια κοινή παρέλαση των μαθητών όλων των σχολείων. Παρέλαση μαθητών θα γίνει και στην Τοπική Κοινότητα Μεσοποτάμου.
Ορίζεται γενικός σημαιοστολισμός στην έδρα του Δήμου στο Καναλλάκι και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου από της 8ης πρωινής ώρας της 26ης Οκτωβρίου μέχρι της δύσης του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου και φωταγώγηση τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου.
Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Δήμας Φώτιος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής 2ου Δημοτικού Σχολείου Καναλλακίου.
Για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα λάβουν χώρα στην Τοπική Κοινότητα Μεσοποτάμου οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις.

ΤΡΙΤΗ 27η  Οκτωβρίου 2015
Ομιλίες από κατάλληλους ομιλητές σε ειδικές εκδηλώσεις στα Σχολεία της Τοπικής Κοινότητας  Μεσοποτάμου, με θέμα την εορταζόμενη επέτειο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28η  Οκτωβρίου 2015
Ώρα 07:30 π.μ.: Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες της εκκλησίας της  Τοπικής Κοινότητας Μεσοποτάμου.
Ώρα 10:30 π.μ: Δοξολογία στον Ιερό Ναό της  Τοπικής Κοινότητας Μεσοποτάμου και εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Δ/ντή του Δημοτικού Σχολείου Μεσοποτάμου.
Επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφανιών στο χώρο του Ηρώου των πεσόντων.
  • Για τον Δήμο της Πάργας θα καταθέσει στεφάνι ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ.Ντούσκος Γεώργιος.
  • Για την Εθνική Αντίσταση.
  • Για την Τοπική Κοινότητα Μεσοποτάμου, ο Πρόεδρος κ. Πανούσης Θωμάς.
  • Δημοτικό Σχολείο Μεσοποτάμου.
  • Νηπιαγωγείο Μεσοποτάμου.
  • Εκπολιτιστικοί Σύλλογοι.
  • Γεωργοκτηνοτροφικός Σύλλογος Φαναρίου.

  • Μετά την κατάθεση στεφανιών, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και θα ακολουθήσει η ανάκρουση του Εθνικού  μας Ύμνου.
    Στη συνέχεια θα ακολουθήσει παρέλαση των Σχολείων του Μεσοποτάμου.

    Ορίζεται για την Τοπική Κοινότητα Μεσοποτάμου γενικός σημαιοστολισμός από της 8ης πρωινής ώρας της 26ης Οκτωβρίου μέχρι της δύσης του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου και φωταγώγηση τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου.

    Δήμος Πάργας: Πρόγραμμα εκδηλώσεων 28ης Οκτωβρίου 2015 Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Οκτωβρίου 23, 2015 Rating: 5 Η Επέτειος του Ιστορικού <<ΟΧΙ>> της 28ης Οκτωβρίου 1940, θα πρέπει να γιορταστεί και φέτος με ιδιαίτερη λαμπρότητα. Γ...

    Ετικετες

    [ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][carousel1]

    Δεν υπάρχουν σχόλια: