ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Άσκηση στα Ιωάννινα στα πλαίσια του προγράμματος Volnet με τη συμμετοχή της Λ.Ε.Κ. N. Πρέβεζας

Άσκηση στα Ιωάννινα στα πλαίσια του προγράμματος Volnet με τη συμμετοχή της Λ.Ε.Κ. N. Πρέβεζας
Σε συνέχεια του προγράμματος VOLNET πραγματοποιήθηκε άσκηση - εκπαίδευση με Ιταλούς εθελοντές που επισκέφτηκαν τα Ιωάννινα στις 24 Σεπτεμβρίου 2015.
lekkk18
Συγκεκριμένα Ιταλοί εθελοντές και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Απουλίας της Ιταλίας επισκέφτηκαν τα Ιωάννινα στα πλαίσια της ανταλλαγής εθελοντών του προγράμματος VOLNET και συνεργάστηκαν με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιωαννίνων , την Λέσχη Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας και τον Ερυθρό Σταυρό Ιωαννίνων σε μία άσκηση αντιμετώπισης πυρκαγιάς σε δύσβατη περιοχή.
lekkk24
Η άσκηση - εκπαίδευση προέβλεπε πυροσβεστική εγκατάσταση σε πλαγιά 500 μέτρων με μεταφορά εξοπλισμού και με ειδικές αντλίες μεταφορά του νερού στο σημείο της πυρκαγιάς, καθώς και δημιουργία αντιπυρικής ζώνης από το πεζοπόρο της Πυροσβεστικής , Ιταλών εθελοντών , μελών της ΛΕΚ και του ΕΕΣ.
lekkk1
Στην συνέχεια γρήγορο απεγκλωβισμό και μεταφορά τραυματία και ελάχιστο χρόνο λόγω επικινδυνότητας από αλλαγή κατεύθυνσης του μετώπου της πυρκαγιάς.
lekkk13
Η ΛΕΚ εκφράζει τις ευχαριστίες της στο προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ( Αξιωματικούς και πυροσβέστες) και τα στελέχη του ΕΕΣ για την άψογη συνεργασία μαζί τους.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]