728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τέσσερις νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για προσλήψεις μονίμων στο Δημόσιο




Τέσσερις νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για προσλήψεις μονίμων στο Δημόσιο Έτοιμο να εκδώσει τέσσερις προκηρύξεις για διαγωνισμούς μόνιμων προσλήψεων στο Δημόσιο είναι το ΑΣΕΠ μετά και από την έγκριση του Υπουργείου Εσωτερικών και οι προσλήψεις αυτές θα αφορούν τα υπουργεία Υγείας, Δικαιοσύνης, στην ΥΠΑ, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και σε διάφορους δήμους.

Σύμφωνα με το «Εθνος» τέσσερις διαγωνισμοί έχουν λάβει ήδη την έγκριση του ΑΣΕΠ και αναμένεται να προκηρυχθούν έως το τέλος του 2015 , ανάλογα με την πολιτική βούληση της νέας κυβέρνησης και τις προτεραιότητες που θα θέσει στην κάλυψη των αναγκών σε καίριους τομείς του Δημοσίου. Προβάδισμα στον προγραμματισμό των προκηρύξεων έχει ο μεγάλος διαγωνισμός στην Υγεία για 912 θέσεις νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά στα νοσοκομεία και να ανοίξουν οι κλίνες στις ΜΕΘ και ΜΕΝ. Θα ακολουθήσουν οι προκηρύξεις για 32 ελεγκτές στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, για 151 επιστήμονες Πληροφορικής -κυρίως- στο υπουργείο Δικαιοσύνης, καθώς και ο διαγωνισμός «κλειστού τύπου» αποφοίτων ΑΕΙ και ΤΕΙ για την κάλυψη 121 θέσεων σε δήμους και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

πηγη:

Τέσσερις νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για προσλήψεις μονίμων στο Δημόσιο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2015 Rating: 5 Τέσσερις νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για προσλήψεις μονίμων στο Δημόσιο Έτοιμο να εκδώσει τέσσερις προκηρύξεις για διαγωνισμούς μόνιμων ...

Ετικετες

[ΝΕΑ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: