728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δήλωση Δημάρχου Πάργας κ. Αντώνη Νάστα με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ



Δήλωση Δημάρχου Πάργας κ. Αντώνη Νάστα με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ
«Θέλω να συγχαρώ τους επιτυχόντες του Δήμου μας στις Πανελλαδικές εξετάσεις και να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία, υγεία, δύναμη και θάρρος. Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς τους που βρίσκονται πίσω από αυτή την επιτυχία των παιδιών τους.
Ξεκινά ένα νέο, δημιουργικό,  κεφάλαιο στη ζωή τους, που θα τους δώσει τα εφόδια και τη δυνατότητα να πορευθούν σε ένα καλύτερο μέλλον.  
Γνωρίζω τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν όλοι οι νέοι άνθρωποι αλλά σε πείσμα των καιρών, σαν νέοι φοιτητές, οφείλουν να σταθούν στο ύψος τους, να προσπαθήσουν και να προοδεύσουν. Εμείς πάλι ως Δημοτική Αρχή οφείλουμε να τους στηρίξουμε με οποιονδήποτε τρόπο, να τους ενθαρρύνουμε ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας ώστε αυτά τα παιδιά να παραμείνουν στην πατρίδα μας.
Όσοι μαθητές, δεν τα κατάφεραν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, ας έχουν πάντα στο μυαλό τους ότι η ζωή γι αυτούς  τώρα ξεκινά και ας προσπαθήσουν ξανά σε ότι εκείνοι επιλέξουν».



Για να μαθαίνετε όλα όσα συμβαίνουν στην Ήπειρο κάντε Like ΕΔΩ




Δήλωση Δημάρχου Πάργας κ. Αντώνη Νάστα με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015 Rating: 5 Δήλωση Δημάρχου Πάργας κ. Αντώνη Νάστα με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ «Θέλω να συγχαρώ τους επιτυχό...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: