ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Βραβείο Διακεκριμένης ερευνητικής εργασίας για τον Αν. Καθηγητή του ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ Χρυσόστομο ΣτύλιοΗ Βορειοαμερικανική Ένωση για την Επεξεργασία Ασαφούς Πληροφορίας (North American Fuzzy Information Processing Society – NAFIPS) βράβευσε την ερευνητική εργασία που υπέβαλε και παρουσίασε ο κ. Χρυσόστομος Στύλιος, Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του ΤΕΙ Ηπείρου, στα πλαίσια του ετήσιου συνεδρίου της με τίτλο “Annual Conference of the North American Fuzzy Information Processing Society NAFIPS’2015 and 5th World Conference on Soft Computing”, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως τις 19 Αυγούστου 2015 στο Redmond, Ουάσιγκτον, ΗΠΑ.
Η εργασία με θέμα «Τα Ασαφή Γνωστικά Δίκτυα ως εργαλείο για τη μοντελοποίηση της παραγωγικότητας στον κατασκευαστικό τομέα» (Fuzzy Cognitive Maps as a Tool for modeling Construction Labor Productivity) έλαβε το Βραβείο Διακεκριμένης ερευνητικής εργασίας (Outstanding Paper Award).
Ο Αν. Καθηγητής Χρυσόστομος Στύλιος είναι από τους πρωτοπόρους ερευνητές στην υιοθέτηση και χρήση της τεχνικής των Ασαφών Γνωστικών Δικτύων, στην οποία εισήγαγε και συντόνισε και καθοδήγησε μία καναδική ερευνητική ομάδα με στόχο την επέκτασή της σε ένα νέο πεδίο εφαρμογής. Η συγκεκριμένη ερευνητική δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκπαιδευτικής άδειας του Αν. Καθηγητή Χρυσοστόμου Στύλιου στο Πανεπιστήμιο Αλβέρτας του Καναδά (University of Alberta).
tei1Για να μαθαίνετε όλα όσα συμβαίνουν στην Ήπειρο κάντε Like ΕΔΩ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]