728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

50% πάνω η ζήτηση στο Μέτσοβο εν όψει Χριστουγέννων

50% πάνω η ζήτηση στο Μέτσοβο εν όψει Χριστουγέννων
Για μια Χριστουγεννιάτικη περίοδο που θα θυμίσει άλλες εποχές ετοιμάζεται το Μέτσοβο,  καθώς ήδη η ζήτηση για δωμάτια στα ξενοδοχεία της περιοχής είναι πολύ
αυξημένη και η πληρότητα αναμένεται να είναι σχεδόν στο 100% τις ημέρες των εορτών.
Σύμφωνα με το δήμαρχο της περιοχής, Κώστα Τζαφέα, η κίνηση τις ημέρες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα είναι περίπου 50% πάνω, συγκριτικά με πέρυσι, ενώ σημαντικός πόλος έλξης και φέτος θα είναι τα χιονοδρομικά κέντρα (χιόνι αναμένεται σε λίγες ημέρες).
«Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αυξημένη κίνηση και τα Σαββατοκύριακα, ενώ για τις ημέρες των εορτών αναμένεται μεγάλο ρεύμα επισκεπτών. Τα πράγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά» υπογράμμισε.
Τέλος, επεσήμανε πως τα τελευταία χρόνια έχουν συνετιστεί οι επαγγελματίες της περιοχής και έχουν εξαλειφθεί φαινόμενα αισχροκέρδειας. «Οι εποχές άλλωστε είναι δύσκολες και όπου υπάρχουν κακές συμπεριφορές πρέπει να αλλάξουν» κατέληξε.
vimanews.gr
50% πάνω η ζήτηση στο Μέτσοβο εν όψει Χριστουγέννων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 03, 2014 Rating: 5 50% πάνω η ζήτηση στο Μέτσοβο εν όψει Χριστουγέννων Για μια Χριστουγεννιάτικη περίοδο που θα θυμίσει άλλες εποχές ετοιμάζεται το Μέτσο...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: