728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αποδοχη παραίτηση κ. Νάστα Αντώνη από τα δημοτικά ακίνητα του Δήμου Πάργας



Αποδοχη παραίτηση κ. Νάστα Αντώνη από τα δημοτικά ακίνητα του Δήμου Πάργας

Η υπόθεση αφορά εκκρεμείς υποθέσεις οικοπέδων που ο νυν Δήμαρχος Θανάσης Λιόλιος θεωρούσε καταπατημένες εκτάσεις και ενώπιον της δικαιοσύνης εκκρεμεί ποινική υπόθεση παράβασης καθήκοντος για τους πρώην Δημάρχους Φαναρίου Γιώργο Καούρη και Αντώνη Νάστα που δεν είχαν ασκήσει έφεση και ένδικα μέσα, με αποτέλεσμα να εκδοθεί δικαστική απόφαση που αναγνώριζε σαν κύριους νομείς και κατόχους των οικοπέδων αυτών τους καταπατητές.

Έτσι ο Αντώνης Νάστας προκειμένου να μην έχει δικαστικές περιπέτειες που θα μπορούσαν να του κοστίσουν μέχρι και έκπτωση από το Δημαρχιακό αξίωμα, καθώς ανάμεσα στους διεκδικητές των οικοπέδων ήταν και ο ίδιος, υπέβαλε την δήλωση παραίτησης από 2 δημοτικά οικόπεδα για τα οποία είχαν εκδοθεί αποφάσεις υπέρ του και είχαν μεταγραφεί στο υποθηκοφυλάκειο στο όνομα του Αντώνη Νάστα χωρίς όμως να ασκηθεί έφεση από τον τότε Δήμο Φαναρίου, στο Ειρηνοδικείο Πρέβεζας η οποία κοινοποιήθηκε και στο Δήμο Πάργας.

Στην δήλωση παραίτησής του ο Αντώνης Νάστας αναφέρει «Αναγνωρίζω ρητώς και αμετακλήτως τον Δήμο Πάργας ως τον μόνο, νόμιμο, αποκλειστικό και αδιαφιλονίκητο κύριο, νομέα και κάτοχο αμφοτέρων των ακινήτων τον Δήμο Πάργας.»

prevezaposto.gr
Αποδοχη παραίτηση κ. Νάστα Αντώνη από τα δημοτικά ακίνητα του Δήμου Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουλίου 16, 2014 Rating: 5 Αποδοχη παραίτηση κ. Νάστα Αντώνη από τα δημοτικά ακίνητα του Δήμου Πάργας Η υπόθεση αφορά εκκρεμείς υποθέσεις οικοπέδων που ο νυν Δήμαρχ...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: