728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Βανδαλισμοί στο Μαθηματικό του Πανεπιστημίου Αθηνών



Μήνυση κατά αγνώστων θα υποβάλλει ο πρόεδρος του Τμήματος

Στόχος αγνώστων έγιναν τα γραφεία καθηγητών, αλλά και τα εργαστήρια του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο, καθώς κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και τον Νοέμβριο του 2013, όταν άγνωστα άτομα είχαν εισβάλει στο εργαστήριο υπολογιστών του τμήματος, αφαιρώντας ηλεκτρονικούς υπολογιστές αλλά και εκτυπωτές και προκαλώντας φθορές.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του τμήματος Γιάννη Εμμανουήλ, αναφέρει ότι: "το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής, όταν άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία των καθηγητών και εισέβαλαν σε χώρους του Μαθηματικού, προκαλώντας εκτεταμένες φθορές, ενώ έκλάπησαν και κάποιοι εκτυπωτές".

"Κάτι ανάλογο έχει ξανασυμβεί στον χώρο του εργαστηρίου υπολογιστών το Νοέμβριο, όταν και είχα υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστων, χωρίς να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα ή να βρεθούν οι δράστες", σημειώνει ο κύριος Εμμανουήλ.

"Εκτός από τις πόρτες που έσπασαν σε διάφορα γραφεία, πέταξαν κάτω διάφορα έγγραφα, και προέβησαν σε καταστροφές αντικειμένων, προκαλώντας αναστάτωση στις εγκαταστάσεις του τμήματος.

Όπως λέει ο κύριος Εμμανουήλ για το περιστατικό έχουν ήδη ενημερωθεί οι αρχές". Ο ίδιος προτίθεται να υποβάλλει εκ νέου μήνυση κατά αγνώστων, ενώ όπως τόνισε, όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες και ενημερωθεί για το μέγεθος της καταστροφής που έχουν προκαλέσει, καθώς και για τα αντικείμενα που έχουν κλαπεί θα προβεί σε νέα μήνυση.

πηγη:http://www.fanaripress.gr/paideia/bandalismoi-sto-mathematiko-tou-panepistemiou.html
Βανδαλισμοί στο Μαθηματικό του Πανεπιστημίου Αθηνών Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαΐου 07, 2014 Rating: 5 Μήνυση κατά αγνώστων θα υποβάλλει ο πρόεδρος του Τμήματος Στόχος αγνώστων έγιναν τα γραφεία καθηγητών, αλλά και τα εργαστήρια του Μαθηματ...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: