728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Απάτη στην Πάργα – Παργινοί έχασαν Χιλιάδες Ευρώ!

Περιπου 18 – 25 Παργινοι επεσαν θυματα απατης απο οργανωμενο στο οποιο ηταν επικεφαλης Κυπριοι αλλα και ατομα απο την ιδια την Παργα!
Οι απατεωνες αυτοι (Κυπριοι + Παργινοι), παγιδευαν τους συμπολιτες τους, υποσχοντας τους τρελες προμηθειες αλλα και απολυτη σιγουρια. Δεν δισταζαν να απευθυνονται ακομα και σε φτωχα ατομα, προτρεποντας τους να δανειστουν τα χρηματα, τα οποια δεν διεθεταν οι ιδιοι, ωστε να εμπαιναν σαν μελη στην Πυραμιδα τους! Ακομη ενημερωναν τα θυματα τους, οτι σε περιπτωση που δεν θα ‘θελαν αλλο να συμμετασχουν στην επιχειρηση τους, θα επιστρεφονταν ολοκληρο το ποσο των 300 Ευρω περιπου, που ειχαν πληρωσει για πραγματικα <ΑΕΡΑ>, μεσα στις επομενες 10-20 ημερες (πραγμα το οποιο και δεν εγινε ποτε)!
Οι Παργινοι επικεφαλης αυτης της Πυραμιδας, γνωριζοντα
ς καλα τα θυματα τους, καθως και την οικονομικη τους κατασταση, προετοιμαζαν αρκετο καιρο πριν το εδαφος για αυτην την απατη, χωρις να τους νοιαζει εαν ο κοσμος σε μια τοσο δυσκολη εποχη μπορει να τα βγαλει περα ή εαν ο κοσμος θα μπορουσε να ανταπεξελθει στον χαμο των 300 Ευρω περιπου, που ταυτοχρονα αποτελουσε το κερδος των ιδιων των απατεωνων.
Η Απατη ειχε προετοιμαστει τοσο καλα ωστε οι Παργινοι, για αρκετο καιρο δεν ειχαν καταλαβει το κολπο. Σ’ αυτο βεβαια βοηθησε ομως και το γεγονος, οτι επικεφαλης της απατης υπηρξαν και ιδιοι Παργινοι, οι οποιοι αφου πρωτα κοροϊδεψαν και πηραν απο συγγενικα τους προσωπα, τα οποια τους ειχαν τυφλη εμπιστοσυνη, μεγαλα χρηματικα ποσα, διαφημιζαν οι ιδιοι αλλα και μεσω των συγγενικων τους προσωπων πλεον την καλοστημενη επιχειρηση μαϊμου!
Απ΄οτι εγινε γνωστο αργοτερα, οι απατεωνες ειχαν καλεσει στην Παργα και χρησιμοποιουσαν ως βιτρινα, ξενα ατομα τα οποια δεν γνωριζε κανεις και τα οποια βοηθουσαν στο να παραμυθιαζονταν πολυ πιο ευκολα οι ανυποψιαστοι Παργινοι. Οι πολιτες της κωμοπολης της Παργας που ακουγαν απο ατομα τα οποια γνωριζαν πολυ καλα, τα πολυ μεγαλα ποσοστα κερδους και δεν μπορουσαν να φανταστουν οτι τους κοροιδευαν και οτι προκειται για καλοστημενη Απατη-Πυραμιδας, ετρεξαν να κανουν εγγραφη πληρωνοντας το ποσο των 300 Ευρω περιπου, εχοντας παντα στο μυαλο τους οτι θα μπορουσαν να διαγραφουν στις επομενες 10-20 ημερες απο αυτην την εταιρεια εαν το επιθυμουσαν, λαμβανοντας πισω ολοκληρο το χρηματικο ποσο που ειχαν δωσει (οπως αλλωστε τους ενημερωναν οι Απατεωνες – για να μπορεσουν να τους παρουν πρωτα τα λεφτα)!
Οι Παργινοι Επικεφαλης της συμμοριας, για να φανουν ακομα πιο πιστευτοι στα ανυποψιαστα θυματα τους και να μην προκαλεσουν ερωτηματα σε αυτα για την Πυραμιδα που ειχαν στησει, δεν διστασαν ακομα και να τα καλεσουν σε <<κεντρικη Καφετερια>> της Παργας, για να τα ενημερωσουν για την δηθεν ευκαιρια και να τους αποσπασουν με αυτον τον τροπο πιο ευκολα το χρηματικο ποσο των 300 Ευρω !!!
Οι καταθεσεις των χρηματων γινονταν σε τραπεζικους λογαριασμους, που δεν αποκλειεται να υπηρξαν και των ιδιων των Παργινων Απατεωνων ή Στενων Συνεργατων τους! Η κομπιναεγινε γνωστη οταν περιπου 5 ατομα ζητησαν να διαγραφουν, αλλα επαιρναν ως απαντηση οτι επρεπε να απευθυνθουν για την διαγραφη τους στην <<ΕΤΑΙΡΕΙΑ (μαϊμου)>>!
Απ’οτι μαθευτηκε αργοτερα οι Παργινοι Επικεφαλης της συμμοριας για να μην προκαλεσουν σαλο γυρω απο το ονομα τους, αποζημιωσαν τα 3 απο τα 5 θυματα τους (που ηταν και τα πιο δραστηρια και απειλησαν με μηνυσεις στην αστυνομια) με ολοκληρο το αρχικο χρηματικο ποσο = 3 x 300 Ευρω = 900 Ευρω περιπου!
Το υπολοιπο ποσο των 6000 Ευρω περιπου δεν επεστραφηκε ακομα και εαν δεν επιστραφει και γινουν μηνυσεις, τον λογο θα εχει η Αστυνομια και το Υπουργειο Οικονομικων αφου για τα ποσα που λαμβανονταν δεν εκδιδοταν ουτε καν αποδειξεις!
Προτρεπουμε ολους τους Ελληνες να κινουνται πολυ προσεκτικα το διαστημα αυτο, αφου εχουν αυξηθει παρα πολυ τα κρουσματα οργανωμενης απατης μεσω Πυραμιδας, οπως ενοιμερωνει και η Ελληνικη Αστυνομια!
Απάτη στην Πάργα – Παργινοί έχασαν Χιλιάδες Ευρώ! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιανουαρίου 21, 2014 Rating: 5 Περιπου 18 – 25 Παργινοι επεσαν θυματα απατης απο οργανωμενο στο οποιο ηταν επικεφαλης Κυπριοι αλλα και ατομα απο την ιδια την Παργα! ...

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: