728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Πάργα είναι μια πανέμορφη κωμόπολη του νομού Πρεβέζης





Η Πάργα είναι μια πανέμορφη κωμόπολη του νομού Πρεβέζης και αποτελεί ένα εξαιρετικό τουριστικό θέρετρο που προσελκύει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Βρίσκεται νοτιοδυτικά της Ηπείρου, κοντά στον Αχέροντα ποταμό και την Ηγουμενίτσα και έχει απέναντι του τα γραφικά νησιά των Παξών και Αντίπαξων. Απέχει από την Αθήνα 420χλμ. και από τη Θεσσαλονίκη 512.

Ένας πανέμορφος παραδοσιακός οικισμός χτισμένος αμφιθεατρικά στις παρυφές του Ενετικού κάστρου με μακραίωνη ιστορία και ποικίλες φυσικές ομορφιές.

Στενά λιθόστρωτα σοκάκια που ανηφορίζουν προς το λόφο με το κάστρο, το καταφυτο νησάκι της Παναγιάς με το γραφικό ξωκλήσι του, καλαίσθητα διώροφα και τριώροφα σπίτια με τους ξύλινους εξώστες και τις κεραμοσκεπές σύμφωνα με τη ντόπια λαϊκή αρχιτεκτονική είναι μερικές από τις όμορφες εικόνες που συναντάει ο επισκέπτης στην Πάργα.
Η Πάργα είναι μια πανέμορφη κωμόπολη του νομού Πρεβέζης Reviewed by Unknown on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 08, 2013 Rating: 5 Η Πάργα είναι μια πανέμορφη κωμόπολη του νομού Πρεβέζης και αποτελεί ένα εξαιρετικό τουριστικό θέρετρο που προσελκύει επισκέπτες από όλ...

Ετικετες

[ΝΕΑ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: